CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

Novaclear

Whitening Hand Cream SPF

229 kr
Reg. 259 kr. You save 30 kr (12%)
Reviews: (18)
Available
Temporarily out of stock
Only a few left (104 items)
 • ✓ Swedish webshop
 •  Fast delivery 
 • ✓ Klarna checkout

All orders are normally shipped the same day or within 24 hours. (business day)

Delivery time 1-3 days with Postnord, Schenker or DHL.

Temporarily out of stock
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available!

En snabbabsorberande handkräm som förebygger uppkomsten av pigmenteringar och reducerar synligheten av redan existerande ålders- & pigmentfläckar samtidigt som den ger lyster till huden.

Formeln är berikad med bla.a alpha arbutin, glutation, mandelolja, sheasmör och SPF som tillsammans vårdar den ofta delikata huden på händerna.

Våra händer är, likt våra fötter, något som vi ofta glömmer bort att ta hand om, men som också är väldigt synliga och kan avslöja mer än vad man ibland önskar. Med en snabb insmörjning morgon och kväll kan du göra under för dina händers utstrålning samt vårda och skydda dem mot uttorkning och för tidigt åldrande. 

Vad den gör:

 • Ljusar upp huden och minskar pigmentfläckar, åldersfläckar.
 • Mjukgör och stärker.
 • Rekommenderat för: hyperpigmentering, pigmentfläckar, postinflammatorisk hyperpigmentering, åldersfläckar
 • Innehåller SPF som skydda dina händer mot de negativa effekterna av UV-strålning.
 • Passar alla hudtyper.
 • Ej djurtestad.
 • Formulerad med bl.a. alpha arbutin, glutation, mandelolja, sheasmör
 • Dermatologiskt testad.
 • Novaclears produkter är framtagna under strikta förhållanden i enlighet med GMP.

Hur fungerar Novaclear – Whitening Hand Cream?

Whitening Hand Cream har en exklusiv sammansättning av ingredienser som alla jobbar för att reducera och bromsa mörka fläckar på dina händer samtidigt som den också hindrar uppkomsten av nya pigmentfläckar.

Vilka superingredienser finns i Novaclear – Whitening Hand Cream?

 • Alpha Arbutin - minskar utseendet av pigmentfläckar och hyperpigmentering. Formulan har en hög koncentration av Alpha Arbutin som enligt studier sägs ge en mycket starkare effekt än Arbutin eller Beta-Arbutin.
 • Glutation - jämnar ut hudtonen, ljusar upp mörka fläckar. Glutation är en av kroppens kraftigaste antioxidant som skyddar vår hud från skadliga ämne, som orsaker åldrande. Den piggar upp huden samt ger daglig skydd mot externa faktorer. Genom att ge huden dagligen glutation, förbättras solskadad hud, trött och livlös hy och reducerar pigmentfläckar. Huden får nytt liv! Glutation kan bidra till att minska dessa åldersrelaterade effekter genom att bekämpa de otäcka effekterna av fria radikaler och inflammation och har visat sig jämna ut hudtonen. Glutation har länge använts i hudvård för sina fördelar.
 • Sheasmör - har använts i tusentals år i Afrika för sina mycket återfuktande egenskaper samt förmågan att hålla inne fukten i huden. Sheasmör är inte bara en underbar mjukgörare utan även rikt på vitamin A och E – antioxidanter som har flera härliga egenskaper för huden. Vitamin A är exempelvis ett av de mest studerade vitaminerna inom hudvård, och framför allt den potenta formen av vitamin A (retinol) verkar stärkande och förnyande på huden. Därför är vitamin A särskilt bra för personer med tunn, skör eller solskadad hud som behöver återuppbyggas. Vitamin E är å andra sidan även det ett välkänt reparationsvitamin som särskilt är känt för att motverka bildandet av fria radikaler i huden, en process som annars kan påskynda nedbrytningen av huden och ett för tidigt åldrande. Sheasmör innehåller således både mjukgörande, reparerande och närande ingredienser för huden – något som är särskilt uppskattat av den torra hudbarriären.
 • Sötmandelolja - är utmärkt för att återfukta och vårda din hud. Kinesiska kulturer har använt mandelolja som naturmedicin för att behandla torr hud och ärrbildning i alla tider. Hudvård med mandelolja passar för alla hudtyper, men är framför allt fördelaktig för en känslig och torr hud. Eftersom oljan är rik på omättade fettsyror, mineraler och vitaminer, verkar den både näringsgivande, mjukgörande och skyddande på en och samma gång. Mandelolja innehåller både omega 6 och 9 samt E-vitamin. Omega 6 är en essentiell fettsyra som kroppen inte kan tillverka själv och behöver tillföras utifrån.
 • SPF - Solskydd är viktigt för huden om du vill undvika att bränna dig och skydda dig mot de negativa effekterna av UV-strålning.

Användarinstruktioner:

 • Applicera en liten mängd av krämen i handen och massera in på både ovansidan av handen samt handflatan.
 • Använd gärna morgon och kväll.

Vad du kan förvänta dig i form av resultat:

Som med många hudvårds produkter behöver även denna produkt ca 2-3 månader för att ge en synbar effekt, och ibland lite mer tid för tydlig och större förändring av huden. Det är individuellt hur snabbt just din hud kommer att reagera på produtken och vi alla har också olika utgångslägen.

Ej att förglömma är att pigmentering av huden (åldersfläckar, pigmentfläckar, hyperpigmentering och postinflammatorisk hyperpigmentering) tar lång tid att uppkomma på huden och likaså behöver huden tid att återgå till normal pigementering med hjälp av dessa Whitening-produkter.

Det positiva med våra olika märken och produkter är att de för många av oss är milda nog att kunna användas regelbundet utan några avbrott eller uppehåll samt för att undvika, i största mån, att få torrhet, fjällning och rodnad. Just detta är något som är uppskattat av många användare. Andra produkter som utlovar snabbare resultat, ökar radikalt takten på cellförnyelsen jämförelsevis med våra produkter och brukar därför också ge irritation och fjällning av huden oftare. Våra märken och produkter behöver lite mer tid, men i gengäld har de också mycket mindre benägenhet att irritera huden.

Innehåller: 50ml.

Ingredienser: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dibutyl Adipate, Glycerin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ceteareth-20, Ethylhexyl Salicylate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Butyrospermum Parkii Butter, Alpha-Arbutin, Glyceryl Stearate SE, Glutathione, Squalane, Citrus Limon Fruit Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocos Nucifera Oil, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate, Sorbitan Oleate, Isohexadecane, Polysorbate 80, Decyl Glucoside, Parfum, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin.


Item ID:
EPE400

Den är bra för min hund.
Mycket bra.. man börja se förändringar de första dagarna

Ingredients: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dibutyl Adipate, Glycerin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ceteareth-20, Ethylhexyl Salicylate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Butyrospermum Parkii Butter, Alpha-Arbutin, Glyceryl Stearate SE, Glutathione, Squalane, Citrus Limon Fruit Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocos Nucifera Oil, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate, Sorbitan Oleate, Isohexadecane, Polysorbate 80, Decyl Glucoside, Parfum, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin.

Andra köpte även

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Incl vat

Categories
Information