CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

Novaclear

Whitening Armpit Roll On

299 kr
Reg. 349 kr. You save 50 kr (14%)
Reviews: (23)
Temporarily out of stock
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available!

Novaclear Whitening Armpit Roll-On ljusar upp mörka fläckar i armhålan och samtidigt tar hand om den delikata huden. 

Vad den gör:

 • Ljusar upp mörka fläckar i armhålan.
 • Bra för känslig hud som vanligtvis har svårt att använda starkare syror.
 • Passar alla hudtyper.
 • Formulerad med bl.a. alpha arbutin, boerhavia diffusa root extract, azelainsyra, tetrapeptide-30, C-vitamin, aloe vera
 • Parfymfri.
 • Ej djurtestad.
 • Dermatologiskt testad.
 • Novaclears produkter är framtagna under strikta förhållanden i enlighet med GMP.

Hur fungerar Novaclear - Whitening Armpit Roll-On?

Whitening Armpit Roll-On en exklusiv sammansättning av ingredienser som alla jobbar för att reducera och bromsa mörka fläckar i armhålan. 

Vilka superingredienser finns i Novaclear - Whitening Armpit Roll-On?

 • Alpha Arbutin minskar utseendet av pigmentfläckar och hyperpigmentering. Formulan har en hög koncentration av Alpha Arbutin som enligt studier sägs ge en mycket starkare effekt än Arbutin eller Beta-Arbutin.
 • Boerhavia Diffusa Root Extract kommer från växtfamiljen Nyctaginaceae. Medan själva växten har en lång historia av användning i ayurvediska metoder och traditionell medicin, har mindre varit känt om dess beprövade fördelar för huden fram till de senare åren. Studier visar att rotextraktet har hudlindrande egenskaper och antioxidanter samt korrigerar missfärgningar (dvs. hyperpigmentering och mörka fläckar). Den är också en källa till aminosyror som kan vara till nytta för huden
 • Azelainsyra är exfolierande och jobbar i överhuden. Till skillnad från AHA och BHA-syran så peelar denna mycket mer försiktigt och passar därför bra på en känsligare hud. Syran är även antibakteriell och motverkar därför spridning av bakterierna som orsakar din akne eller rosacea. Har du problem med pigmentfläckar kan det vara värt att testa azelainsyra då den bromsar produktionen av melanin, utan att påverka den normala produktionen av pigment. Fläckarna kommer både att ljusna och minska i storlek.
 • Tetrapeptide-30 Peptider är hudvårdsvärldens superkommunikatörer som vet precis hur den ska tala med en hudcell. Gemensamt för alla i peptidfamiljen är att de är korta kedjor av olika aminosyror, alltså byggstenar av proteiner, som är sammanlänkade på olika sätt. Beroende på dess struktur kommunicerar de med proteinerna i vår hud – främst kollagen och elastin – på sitt eget unika vis. Enkelt uttryckt kan peptider ändra en hudcells beteende.
 • Vitamin C Antioxidantkraften av C-vitamin gör den till en av de viktigaste ingredienserna i vår hudvård. Det föryngrar huden, vilket gör att den verkar mer ungdomlig och samtidigt minskar åldrande tecken som ojämn ton, missfärgning och fina linjer och rynkor. C-vitamin hjälper också till att skydda din hud mot de skador som kan orsakas av solens UV-strålar. Genom att främja kollagenhälsa är vitamin C för huden transformativ, vilket skapar en hud som ser ljus och livlig ut. Detta serum använder en stabiliserad C-vitaminformel som är mindre benägen att försämras innan den absorberas av din hud. 
 • Aloe Vera är en kraftfull, naturlig ingrediens som har intensivt återfuktande, mjukgörande, antibakteriella och lugnande egenskaper. Aloe Vera har använts i tusentals år för att t.ex. lindra bränd eller solskadad hud. Aloe Veras syra hjälper till att rensa porer.

Användarinstruktioner: 

 • Skaka väl före användning och rulla i armhålan. Låt det torka innan du klär på dig. Applicera en gång om dagen. Endast för extern användning.

Innehåller: 50ml.

Ingredienser:
Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Ceteth-2, Cetearyl Alcohol, Alpha-Arbutin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Potassium Azeloyl Diglycinate, Boerhavia Diffusa Root Extract, Tetrapeptide-30, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Propanediol, Poloxamer 184, Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclohexasiloxane, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine.


Item ID:
EPE83

Jättebra!

Ingredienser:

​Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Ceteth-2, Cetearyl Alcohol, Alpha-Arbutin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Potassium Azeloyl Diglycinate, Boerhavia Diffusa Root Extract, Tetrapeptide-30, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Propanediol, Poloxamer 184, Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclohexasiloxane, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine.

Andra köpte även

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Incl vat

Categories
Information