CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

Novaclear

Whitening Body Care Set

499 kr
Reg. 588 kr. You save 89 kr (15%)
Reviews: (12)
Available
Temporarily out of stock
Only a few left (38 items)
 • ✓ Swedish webshop
 •  Fast delivery 
 • ✓ Klarna checkout

All orders are normally shipped the same day or within 24 hours. (business day)

Delivery time 1-3 days with Postnord, Schenker or DHL.

Temporarily out of stock
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available!

I detta whitening body care kit  finner du två solklara kundfavoriter för kroppen som ljusar upp huden från pigmentfläckar och ojämn hudton. I detta kit ingår en whitening tvättgel för kroppen och en whitening armpit roll on, som båda jobbar för att behålla kroppens hy ren och fräsch, mjuk och go samt fri från mörka och tråkiga pigmentfläckar. Båda produkterna är dermatologiskt testade och passar för alla hudtyper.

Gör din hud redo för att synas!

Kitet innehåller följande produkter:

1st Novaclear Whitening Body Gel är en skön tvättgel som gör rent huden och minskar utseendet av mörka fläckar och har därmed en synligt uppljusande effekt på huden. Lakritsextrakt i kombination med Panthenol återfuktar huden och hjälper till att lindra irritationer samt lämnar huden mjuk och slät.

Vad den gör:

 • Ljusar upp hyperpigmentering, åldersfläckar, melasma, pigmentfläckar, solfläckar, märke efter akne, postinflammatorisk hyperpigmentering
 • Bra för känslig hy som vanligtvis har svårt att använda starkare syror.
 • Varsamt rengör.
 • Passar alla hudtyper.
 • Parfymfri
 • Formulerad med bl.a. alpha arbutin, mjölksyra, lakritsrot, panthenol.
 • Ej djurtestad.
 • Dermatologiskt testad.
 • Novaclears produkter är framtagna under strikta förhållanden i enlighet med GMP.

Vilka superingredienser finns i Novaclear Whitening Body Gel?

 • Alpha Arbutin minskar utseendet av pigmentfläckar och hyperpigmentering. Formulan har en hög koncentration av Alpha Arbutin som enligt studier sägs ge en mycket starkare effekt än Arbutin eller Beta-Arbutin.
 • Mjölksyra ses ofta som en av de bästa AHA-syrorna att använda eftersom andra AHA-syror ofta kan vara irriterande för huden. Mjölksyra är väldigt mild i jämförelse och irriterar vanligtvis inte hyn på personer som har t.ex. acne eller rosacea. 
 • Lakritsrot: Denna kraftfulla antioxidant är mest känd för främst dess lugnande effekt och återfinns därför ofta i produkter för känslig hud. Lakritsrot hjälper till att skydda huden mot miljöföroreningar och har en utjämnande effekt på hudtonen och kan till och med dämpa mörka ringar under ögonen. Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract är en av de mest potenta antioxidanterna som hjälper till att stärka huden och minimera rodnader.
 • Panthenol är mest känd för sin förmåga att fungera som en fuktighetsbevarande ingrediens som attraherar och behåller fukten i huden. Provitamin B5 stabiliserar hudens barriärfunktion, vilket minskar den mängd vatten som förloras genom huden. Detta förbättrar i sin tur hudens textur och elasticitet, vilket gör panthenol idealisk för behandling av torr, fjällande eller grov hud. En mogen hud uppfattas slätare och mer smidig. Utöver sina fuktbevarande och mjukgörande egenskaper, hjälper också panthenol huden att försvara sig mot yttre påfrestningar. Vid applicering minskar panthenol klåda, rodnad och dämpar inflammation. Tack vare sina lugnande och reparerande egenskaper, har panthenol också en god effekt på inflammerad akne. Även eksem lindras och en solbränd hud får hjälp av produkter med panthenol, eftersom ingrediensen påskyndar läkning i huden.

Användarinstruktioner: 

 • Applicera en liten mängd tvättgel i handen och massera in i våt hud. Skölj med ljummet vatten. Använd gärna dagligen.

Innehåller: 200ml.

Ingredienser:

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, PEG-150 Distearate, Propylene Glycol, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Glycerin, Alpha-Arbutin, Lactic Acid, Panthenol, Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Parfum.

 

1st NOVACLEAR - Whitening Armpit Roll On

En deo som ljusar upp bruna & mörka fläckar i armhålan, Novaclear Whitening Armpit Roll-On tar samtidigt hand om den delikata huden och håller dig fräsch hela dagen. 

Vad den gör:

 • Ljusar upp mörka fläckar i armhålan.
 • Bra för känslig hud som vanligtvis har svårt att använda starkare syror.
 • Rekommenderat för: hyperpigmentering, pigmentfläckar, postinflammatorisk hyperpigmentering.
 • Passar alla hudtyper.
 • Formulerad med bl.a. alpha arbutin, boerhavia diffusa root extract, azelainsyra, tetrapeptide-30, C-vitamin, aloe vera
 • Parfymfri.
 • Ej djurtestad.
 • Dermatologiskt testad.
 • Novaclears produkter är framtagna under strikta förhållanden i enlighet med GMP.

Hur fungerar Novaclear - Whitening Armpit Roll-On?

Whitening Armpit Roll-On en exklusiv sammansättning av ingredienser som alla jobbar för att reducera och bromsa mörka fläckar i armhålan. 

Vilka superingredienser finns i Novaclear - Whitening Armpit Roll-On?

 • Alpha Arbutin minskar utseendet av pigmentfläckar och hyperpigmentering. Formulan har en hög koncentration av Alpha Arbutin som enligt studier sägs ge en mycket starkare effekt än Arbutin eller Beta-Arbutin.
 • Boerhavia Diffusa Root Extract kommer från växtfamiljen Nyctaginaceae. Medan själva växten har en lång historia av användning i ayurvediska metoder och traditionell medicin, har mindre varit känt om dess beprövade fördelar för huden fram till de senare åren. Studier visar att rotextraktet har hudlindrande egenskaper och antioxidanter samt korrigerar missfärgningar (dvs. hyperpigmentering och mörka fläckar). Den är också en källa till aminosyror som kan vara till nytta för huden
 • Azelainsyra är exfolierande och jobbar i överhuden. Till skillnad från AHA och BHA-syran så peelar denna mycket mer försiktigt och passar därför bra på en känsligare hud. Syran är även antibakteriell och motverkar därför spridning av bakterierna som orsakar din akne eller rosacea. Har du problem med pigmentfläckar kan det vara värt att testa azelainsyra då den bromsar produktionen av melanin, utan att påverka den normala produktionen av pigment. Fläckarna kommer både att ljusna och minska i storlek.
 • Tetrapeptide-30 Peptider är hudvårdsvärldens superkommunikatörer som vet precis hur den ska tala med en hudcell. Gemensamt för alla i peptidfamiljen är att de är korta kedjor av olika aminosyror, alltså byggstenar av proteiner, som är sammanlänkade på olika sätt. Beroende på dess struktur kommunicerar de med proteinerna i vår hud – främst kollagen och elastin – på sitt eget unika vis. Enkelt uttryckt kan peptider ändra en hudcells beteende.
 • Vitamin C Antioxidantkraften av C-vitamin gör den till en av de viktigaste ingredienserna i vår hudvård. Det föryngrar huden, vilket gör att den verkar mer ungdomlig och samtidigt minskar åldrande tecken som ojämn ton, missfärgning och fina linjer och rynkor. C-vitamin hjälper också till att skydda din hud mot de skador som kan orsakas av solens UV-strålar. Genom att främja kollagenhälsa är vitamin C för huden transformativ, vilket skapar en hud som ser ljus och livlig ut. Detta serum använder en stabiliserad C-vitaminformel som är mindre benägen att försämras innan den absorberas av din hud. 
 • Aloe Vera är en kraftfull, naturlig ingrediens som har intensivt återfuktande, mjukgörande, antibakteriella och lugnande egenskaper. Aloe Vera har använts i tusentals år för att t.ex. lindra bränd eller solskadad hud. Aloe Veras syra hjälper till att rensa porer.

Användarinstruktioner: 

 • Skaka väl före användning och rulla i armhålan. Låt det torka innan du klär på dig. Applicera en gång om dagen. Endast för extern användning.

Vad du kan förvänta dig i form av resultat:

Som med många hudvårds produkter behöver även denna produkt ca 2-3 månader för att ge en synbar effekt, och ibland lite mer tid för tydlig och större förändring av huden. Det är individuellt hur snabbt just din hud kommer att reagera på produtken och vi alla har också olika utgångslägen.

Ej att förglömma är att pigmentering av huden (åldersfläckar, pigmentfläckar, hyperpigmentering och postinflammatorisk hyperpigmentering) tar lång tid att uppkomma på huden och likaså behöver huden tid att återgå till normal pigementering med hjälp av dessa Whitening-produkter.

Det positiva med våra olika märken och produkter är att de för många av oss är milda nog att kunna användas regelbundet utan några avbrott eller uppehåll samt för att undvika, i största mån, att få torrhet, fjällning och rodnad. Just detta är något som är uppskattat av många användare. Andra produkter som utlovar snabbare resultat, ökar radikalt takten på cellförnyelsen jämförelsevis med våra produkter och brukar därför också ge irritation och fjällning av huden oftare. Våra märken och produkter behöver lite mer tid, men i gengäld har de också mycket mindre benägenhet att irritera huden.

Innehåller: 50ml.

Ingredienser:

Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Ceteth-2, Cetearyl Alcohol, Alpha-Arbutin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Potassium Azeloyl Diglycinate, Boerhavia Diffusa Root Extract, Tetrapeptide-30, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Propanediol, Poloxamer 184, Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclohexasiloxane, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine.


Item ID:
EPE451

Jätte bra
Funkar utmärkt.

Ingredients:

Novaclear Whitening Body Gel: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, PEG-150 Distearate, Propylene Glycol, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Glycerin, Alpha-Arbutin, Lactic Acid, Panthenol, Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Parfum.

NOVACLEAR - Whitening Armpit Roll On: Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Ceteth-2, Cetearyl Alcohol, Alpha-Arbutin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Potassium Azeloyl Diglycinate, Boerhavia Diffusa Root Extract, Tetrapeptide-30, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Propanediol, Poloxamer 184, Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclohexasiloxane, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine.

Andra köpte även

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Incl vat

Categories
Information