CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

Novaclear

Advanced Dark Spot Correcting Serum with Alpha Arbutin

539 kr
Reg. 599 kr. You save 60 kr (10%)
Reviews: (4)
Available
Temporarily out of stock
Only a few left (36 items)
 • ✓ Swedish webshop
 •  Fast delivery 
 • ✓ Klarna checkout

All orders are normally shipped the same day or within 24 hours. (business day)

Delivery time 1-3 days with Postnord, Schenker or DHL.

Temporarily out of stock
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available!

Ett högpresterande, pigmentfläckskorrigerande hudblekningsserum för en perfekt skönhetsvård som varar länge. Huden blir synligt mer utjämnad, ljusare och mer strålande. Detta serum har alla erkända helt naturliga bleknings- och anti-aging ingredienser som ger oöverträffade hudbleknings- och anti-aging fördelar.

Vad det gör:

 • Har starka hudtonsutjämnande egenskaper.
 • Ljusar upp mörka fläckar & hudtonen och åldersfläckar.
 • Arbetar mot åldrande av huden, hyperpigmentering, mörka fläckar & första tecken på åldrande.
 • Ej djurtestad.
 • Dermatologiskt testad.
 • Innehåller: 30ml

Novaclears produkter är framtagna under strikta förhållanden i enlighet med GMP.

Hur fungerar Novaclear - Advanced Dark Spot Correcting Serum?

Upplev intensiv hudblekning där du behöver det. Tack vare dess multi-riktningsverkan förbättrar detta pigmentkorrigerande serum uppkomsten av missfärgning, kontrollerar akne och hjälper till att återställa en ungdomlig hud. Detta är en flaska hudtidsmaskin som återställer hudens tid!

Detta är ett avancerat hudblekningsserum som intensivt tar hand om mörk hudton, rynkor och torrhet! Minska befintlig pigmentering och förhindrar att nya fläckar bildas tack vare dess anti-melanin ingredienser. Detta avancerade hudblekningsserum är det ultimata inom hyperpigmenteringskontroll och hudtonskorrigering, med resultat inom bara några veckor. Den förfinar försiktigt din huds åldring för att göra den otroligt slät och lenare.

Vilka ingredienser finner man i Novaclear - Advanced Dark Spot Correcting Serum?

 • 2% Alpha Arbutin – ljusar upp mörka fläckar, jämnar ut och ljusar upp hudtonen. Alpha Arbutin minskar utseendet av pigmentfläckar och hyperpigmentering. Formulan har en hög koncentration av Alpha Arbutin som enligt studier sägs ge en mycket starkare effekt än Arbutin eller Beta-Arbutin.
 • Melavoid™ – i kombination med Alpha Arbutin förhindrar denna bildandet av mörka fläckar.
 • Azeloglycin – jämnar ut hudtonen, ljusar upp mörka fläckar av olika ursprung.
 • Tetrapeptide-30 Peptider är hudvårdsvärldens superkommunikatörer som vet precis hur den ska tala med en hudcell. Gemensamt för alla i peptidfamiljen är att de är korta kedjor av olika aminosyror, alltså byggstenar av proteiner, som är sammanlänkade på olika sätt. Beroende på dess struktur kommunicerar de med proteinerna i vår hud – främst kollagen och elastin – på sitt eget unika vis. Enkelt uttryckt kan peptider ändra en hudcells beteende.
 • Mjölksyra ses ofta som en av de bästa AHA-syrorna att använda eftersom andra AHA-syror ofta kan vara irriterande för huden. Mjölksyra är väldigt mild i jämförelse och irriterar vanligtvis inte hyn på personer som har t.ex. acne eller rosacea.
 • Vitamin C –  Antioxidantkraften av C-vitamin gör den till en av de viktigaste ingredienserna i vår hudvård. Det föryngrar huden, vilket gör att den verkar mer ungdomlig och samtidigt minskar åldrande tecken som ojämn ton, missfärgning och fina linjer och rynkor. C-vitamin hjälper också till att skydda din hud mot de skador som kan orsakas av solens UV-strålar. Genom att främja kollagenhälsa är vitamin C för huden transformativ, vilket skapar en hud som ser ljus och livlig ut.
 • Hyaluronsyra är skönhetshyllans smartaste fuktmagnet. Det är också ett ämne som finns naturligt i kroppens vävnader, inklusive ögon, leder och framför allt, huden och då kroppen minskar produktionen av Hyaluronsyra redan från 25-års åldern, är det smart att fylla på den utifrån. Hyaluronsyra attraherar och binder vatten, vilket gör det till både fuktmagnet och fuktreservoar. Hyaluronsyra hålla upp till 1000 gånger sin vikt i vatten, vilket gör den värdefull för en återfuktad hud och för elasticitet. I huden bildar Hyaluronsyra en geléliknande konsistens som agerar fyllnadsmedel mellan hudens kollagen och elastin, vilket fyller ut huden inifrån. Hyaluronsyra ökar också cellaktiviteten i huden, och gör den mer tålig mot fria radikaler.

Användarinstruktioner:

 • Sätt några droppar av serumet på din rengjorda hud och massera in försiktigt på ansikte, hals och dekolletage.
 • Använd morgon och kväll.

Innehåller: 30ml.

Ingredienser: Aqua, Potassium Azeloyl Diglycinate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Glycerin, Alpha-Arbutin, Boerhavia Diffusa Root Extract, Tetrapeptide-30, Sodium Hyaluronate, Lactic Acid, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Disodium EDTA.


Item ID:
EPE393

Serumstrukturen absorberas snabbt in i huden. Hudtonen ser ljusare ut. Rekommenderas varmt.
mycket bra produkt

Ingredients: Aqua, Potassium Azeloyl Diglycinate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Glycerin, Alpha-Arbutin, Boerhavia Diffusa Root Extract, Tetrapeptide-30, Sodium Hyaluronate, Lactic Acid, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Disodium EDTA.

Andra köpte även

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Incl vat

Categories
Information