CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

Neutriherbs

PRO Collagen Face Cream

359 kr
Reg. 399 kr. You save 40 kr (10%)
Reviews: (72)
Variant
Available
Temporarily out of stock
Only a few left (113 items)
 • ✓ Swedish webshop
 •  Fast delivery 
 • ✓ Klarna checkout

All orders are normally shipped the same day or within 24 hours. (business day)

Delivery time 1-3 days with Postnord, Schenker or DHL.

Temporarily out of stock
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available!

En multi-korrigerande anti-rynk kräm med marint kollagen, högteknologiska oligopeptider, retinol, askorbinsyra polypeptid, niacinamid och mycket mer som hjälper till att stärka hudens kollagen- och elastinfiberstruktur. Den aktiverar hudens egna kollagenproduktion, för fastare hud med mer spänst! 

Neutriherbs PRO Collagen Face Cream trollar fram en strålande, fastare hy när du vaknar utan att återge en klibbig eller fet känsla. 

Detta är nästa nivå av hudkrämer och något du inte får missa!

Vad den gör:

 • Fastare hud
 • Mindre synliga linjer & rynkor
 • Niacinamid och Vitamin C motverkas solskador och angrepp från fria radikaler
 • Exceptionell återfuktning
 • Stärker kollagen- och elastinfiberstrukturen
 • Passar alla hudtyper
 • Hygieniskt lufttät pumplock som förhindrar att ingredienserna oxiderar och innehållet hålls rent
 • Formulerad med bl.a. marint kollagen, retinol, niacinamide, hyaluronsyra, e-vitamin, c-vitamin, peptider, grönt te extrakt
 • Veganvänlig
 • Parabenfri
 • Sulfatfri
 • Ftalatfri
 • Glutenfri
 • Alkoholfri
 • Ej djurtestad

Hur fungerar Neutriherbs PRO Collagen Face Cream?

Denna kollagenkräm är formulerad med en exceptionell blandning av marint kollagen, retinol, högteknologisk tripeptidlösning, Vitamin C,  hyaluronsyra och Rosa Rugosa rosenolja för att förbättra främjandet av kollagenproduktion och bibehålla ett optimalt hudförhållande. 

Den lätta krämen är också fylld med närande, antioxidantrik vitamin E och niacinamid för att återfukta på djupet. Din hud kommer att älska krämen som passar alla hudtyper & åldrar. 

Neutriherbs PRO Collagen Face Cream  är en ansiktskräm som verkar kollagenuppbyggande och fyller huden från insidan. Med den högteknologiska tripeptidlösningen hjälper den till att stärka hudens kollagen- och elastinfiberstruktur genom att aktivera hudens egna produktion av kollagen. Huden får då förbättrad elasticitet och smidighet. Krämen innehåller också hyaluronsyra och marint kollagen som återfuktar och binder fukten i huden. Huden blir fyllig och fastare med mer spänst. 

Vilka ingredienser har Neutriherbs PRO Collagen Face Cream?

 • Marint kollagen är ett protein som fungerar som en av de viktigaste byggstenarna för dina ben, hud, hår, muskler, senor och ligament. Kollagen är det som hindrar vår hud från att bli slappt, vilket ger oss det fylliga, ungdomliga utseendet. Vår kropp tillverkar naturligt kollagen, men denna produktion minskar med åldern. Eftersom vi förlorar kollagen när vi åldras är det rekommenderat att använda kollagen antingen i hudvård eller som tillskott som en del av en anti-aging skönhetsregim.
 • Peptider är hudvårdsvärldens superkommunikatörer som vet precis hur den ska tala med en hudcell. Gemensamt för alla i peptidfamiljen är att de är korta kedjor av olika aminosyror, alltså byggstenar av proteiner, som är sammanlänkade på olika sätt. Beroende på dess struktur kommunicerar de med proteinerna i vår hud – främst kollagen och elastin – på sitt eget unika vis. Enkelt uttryckt kan peptider ändra en hudcells beteende.
 • Grönt te extrakt innehåller mycket antioxidanter och har en lugnande och helande effekt på huden. Det har också påvisats av amerikanska forskare att polyfenoler i grönt te har en antioxidativ effekt när te-extrakt läggs på huden. Extraktet hjälper också att minska svullnader i huden.
 • Hyaluronsyra attraherar och binder vatten, vilket gör det till både fuktmagnet och fuktreservoar. Hyaluronsyra hålla upp till 1000 gånger sin vikt i vatten, vilket gör den värdefull för en återfuktad hud och för elasticitet. I huden bildar Hyaluronsyra en geléliknande konsistens som agerar fyllnadsmedel mellan hudens kollagen och elastin, vilket fyller ut huden inifrån. Hyaluronsyra ökar också cellaktiviteten i huden, och gör den mer tålig mot fria radikaler. 
 • E-vitamin absorberas ner i huden och göra den mjuk och smidigt. Idealisk för torr hud, men alla hudtyper mår bra av vitaminet som hjälper till att stärka hudens motståndskraft, förebygger rynkor och skyddar huden. Denna antioxidant hjälper hudens celler att skydda sig från fria radikaler orsakade av bland annat föroreningar, cigarettrök och UVA/UVB-strålar. Den stärker hudens fuktbarriär, verkar anti-inflammatoriskt och skyddar mot solskador som exempelvis pigmenteringar, minskad elasticitet och bildandet av rynkor. Kollagenproduktionen ökar i huden, vilket leder till minskad utveckling av rynkor.
 • Retinol också kallad Vitamin A, är den mest studerade vitaminen inom hudvård och en av de effektivaste forskarna vet. Neutriherbs PRO Retinol innehåller bara rena & aktiva ingredienser och har i kliniska studier visats ha en föryngrande effekt genom att öka kollagenproduktionen så att huden håller sig spänstig och motverkar ålderstecken samt ger ökad lyster! Det finns få hudproblem som retinol inte kan påverka till det bättre. Retinol är en så kallad cellkommunicerande ingrediens som säger till hudcellerna att bete sig mer som unga och friska hudceller. Denna mångsysslare reglerar också talgproduktionen och kan därför motverka akne och pormaskar och den har en fin effekt på akneärr. Retinol ökar också hudens cellförnyelse, vilket reducerar pigmentering orsakad av solskador, och jämnar ut hudtonen. Retinol är en effektiv variant av A-vitamin, som tack vare dess mycket små molekyler kan penetrera det yttre lagret av huden som mest består av döda hudceller, och nå de levande cellerna i hudlagret under. På så vis kan retinol jobba effektivare och leverera bättre resultat än de ingredienser som bara jobbar på hudytan.
 • Niacinamid: Mirakelingrediensen Niacinamid är en bioaktiv form av vitamin B3 och är en trend-ingrediens som fullkomligt tagit beauty-världen med storm! En lång rad positiva effekter, som tajtare porer till följd av ökad elasticitet, färre pormaskar och blemmor, ökad spänst, slätare textur och en starkare barriär med mindre fuktförlust och bättre motstånd mot yttre stressfaktorer som triggar känslighet i huden. Men mest känt är niacinamid för att ge en jämnare hudton, både minskad rodnad och färre pigmenteringar. Den bromsar också framfarten av aknebakterien Cutibacterium acnes. Så har man känslig eller rosacea-benägen hud som lätt får utslag, eller vill jobba mot ålderstecken som förslappade porer, pigmenteringar och minskad elasticitet, hittar du en vän i niacinamid.
 • C-vitamin är en superantioxidant som fungerar ungefär som ett rostskydd som skyddar cellerna från oxidativ stress på grund av fria radikaler, skärmljus och solen. C-vitamin fyller flera funktioner i hudvården som lystergivande, utjämnande, kollagenbyggande och cellskyddande. C-vitamin spelar också en stor roll i tillverkningen av proteinämnet kollagen som ger huden fyllighet, fasthet och spänst. C-vitamin har också en lätt cellförnyande effekt, vilket ger en jämnare, klarare hudton med lyster eftersom den även bleker solfläckar och missfärgningar, detta gör den till en utmärkt ingrediens om man vill bromsa klockan. 

Neutriherbs produkter är ej djurtestade.

Användarinstruktioner: 

 1. Du kan med fördel använda Neutriherbs alkoholfria Vitamin C toner före krämen.
 2. Applicera morgon och kväll, på ren hud över hela ansiktet, hals och dekolletage.
 3. Massera in den, helst med cirkulära rörelser uppåt och utåt.

Innehåller: 50g

Ingredienser: 

AQUA, ALOE VERA EXTRACT, ISOPROPYL MYRISTATE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, DIMETHICONE, NIACINAMIDE, PROPYLENE GLYCOL, CETEARYL GLUCOSIDE, HYDROLYZED COLLAGEN, HYDROGENATED COCONUT OIL, CERAMIDE 1, MALUS DOMESTICA FRUIT CELL CULTURE EXTRACT, ACETYL HEXAPEPTIDE-8, RETINOL, COPPER TRIPEPTIDE-1, OLIGOPEPTIDE-1, OLIGOPEPTIDE-2, OLIGOPEPTIDE-5, ASCORBIC ACID POLYPEPTIDE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, EUGLENA GRACILIS EXTRACT, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, STEARIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, SQUALANE, PANTHENOL, ROSA RUGOSA FLOWER OIL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, HYALURONIC ACID, POLYACRYLAMIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, LAURETH-7, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA.


Item ID:
NHPR-004

Jag är mycket nöjd på denna produkt 👍🏻 bra resultat tills nu…

AQUA, ALOE VERA EXTRACT, ISOPROPYL MYRISTATE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, DIMETHICONE, NIACINAMIDE, PROPYLENE GLYCOL, CETEARYL GLUCOSIDE, HYDROLYZED COLLAGEN, HYDROGENATED COCONUT OIL, CERAMIDE 1, MALUS DOMESTICA FRUIT CELL CULTURE EXTRACT, ACETYL HEXAPEPTIDE-8, RETINOL, COPPER TRIPEPTIDE-1, OLIGOPEPTIDE-1, OLIGOPEPTIDE-2, OLIGOPEPTIDE-5, ASCORBIC ACID POLYPEPTIDE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, EUGLENA GRACILIS EXTRACT, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, STEARIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, SQUALANE, PANTHENOL, ROSA RUGOSA FLOWER OIL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, HYALURONIC ACID, POLYACRYLAMIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, LAURETH-7, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA.

Andra köpte även

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Incl vat

Categories
Information