CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

Neutriherbs

Face Massage Roller Kit 3 in 1 - Vitamin C Skin Serum

599 kr
Reg. 799 kr. You save 200 kr (25%)
Reviews: (2)
Available
Temporarily out of stock
Only a few left (80 items)
 • ✓ Swedish webshop
 •  Fast delivery 
 • ✓ Klarna checkout

All orders are normally shipped the same day or within 24 hours. (business day)

Delivery time 1-3 days with Postnord, Schenker or DHL.

Temporarily out of stock
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available!

Denna dynamiska ansiktsmassage trion från Neutriherbs kommer att ta din ansiktsvård till en helt ny nivå! 

Ge din hud en boost och koppla av med den stimulerande, milda massagen med Rose Quartz Massage Roller och Gua Sha-verktyget, medan kombinationsserumet - en unik blandning av vitaminer - ger näring och skyddar, vilket ger din hud den vård den förtjänar.

Vad de gör:

 • Ger en välgörande och lystergivande ansiktsmassage
 • Verktygen hjälper till att stimulera blodcirkulationen i ansiktet, lugna svullnader och mjuka upp spända ansiktsmuskler. 
 • Förstärker och tar fram konturer.
 • Lämnar huden mjuk och smidig, med en vacker lyster
 • Passar alla hudtyper.

Hur fungerar Neutriherbs Massage Roller Kit 3 in 1 - Vitamin C Skin Serum?

Rosenkvarts är en mineral som även kallas för 'kärlekens sten'. I det gamla Egypten var stenen känd för sin påstådda förmåga att skjuta upp tecken på åldrande. Rosenkvarts står för milda, positiva energier och kärlek i alla former och är dessutom vacker att titta på och känns behaglig mot huden

Neutriherbs Rose Quartz Roller & Gua Sha Tool stimulerar lymfsystemet, mjukar upp spända ansiktsmuskler och kan därmed hjälpta till mot huvud-& nackvärk och annan kronisk värk i ansiktet samt nacke. Ansiktsrollern är perfekt för att effektivt massera in serum eller ansiktskräm och kan även rullas ovanpå din sheet mask för att ge en extra skjuts och förbättra absorptionsförmågan. Gua Sha Tool förbättrar ansiktets konturer och dränerar lymfsystemet och på så sätt minskar svullnad i ansiktet. Gua Sha Tool ska också användas i nacken för lymfatisk dränering och för att hjälpa blodflödet. Detta verktyg används traditionellt i Kina där kvinnor är kända för deras vackra, ungdomliga & spänstiga hy. 

Neutriherbs Vitamin – C + Hyaluronic acid Serum: C-vitamin är en av hudvårdsvärldens mest tillförlitliga stjärnor, och ett absolut måste för en jämn persikohud med fantastiskt glow. Neutriherbs Vitamin C serum har dessutom packats ihop med Hyaluronsyra, skönhetshyllans smartaste fuktmagnet och hjältarna Lakritsrot & Nyponrosextrakt. Detta är en oslagbar lyx-kombination som uträttar underverk för din hud!

 • Förbättrar hudens struktur och jämnar ut hudtonen.
 • Motverkar åldrande av huden genom att bekämpa fria radikaler
 • Ökar hudens lyster och bleker solfläckar och missfärgningar.
 • Superantioxidant som skyddar hudens celler och bromsar åldrande av huden.
 • För alla hudtyper
 • Hög halt 20 % C-Vitamin

Användarinstruktioner:

Neutriherbs Rose Quartz Roller: Applicera serumet och rulla den större eller mindre stenen beroende på område med ett lätt tryck i en uppåt-riktande och/eller utåt-riktande rörelse ca 5-10 gånger per område. 

Ett tips är att förvara din Rosenkvarts Roller i frysen, den kalla stenen hjälper till att minska puffighet i ansiktet.

Gua Sha Tool: Applicera serumet och börja alltid i mitten av ansiktet och arbeta utåt och snett uppåt. Håll med ena handen fingrarna i mellan brynen, och skrapa uppåt från ögonbrynen till hårfästet. Håll sedan fingrarna vid sidan av näsan och håll verktyget bredvid på kinden och dra utåt och uppåt. Håll fingrarna på hakan och dra verktyget längsmed hakan. Dra sedan verktyget nedåt på halsen. Dra ca 5-10 gånger per område. 

Kitet innehåller:

 • 1x roskvartsrulle: 100% solid brasiliansk rosenkvarts, rullen med dubbla ändar hjälper omedelbart att ge tydlig kontur, minska svullnader och hjälper till att massera in hudvård i ansikte, ögon och kropp. Rose Quartz Roller gör att blodet kommer upp till ytan då den svalkar och stimulerar musklerna för att ge ansiktet ett uppfriskat och strålande utseende.
 • 1x Gua Sha-verktyg: 100% solid brasiliansk rosenkvarts är en naturlig, alternativ terapi som innebär att du skrapar din hud med ett massageverktyg för att förbättra din cirkulation, stimulerar lymfsystemet och mjukar upp spända ansiktsmuskler. Denna forntida kinesiska läkningstekniken erbjuder en unik riktning för bättre hälsa och hanterar problem som kronisk smärta. Den ultra-släta ytan kan aldrig skada din hud. Används på nacke, ansikte och rygg
 • 1X Vitamin – C + Hyaluronic Acid Serum kombinerar hög halt (20%) av C-vitamin och hyaluronsyra, upplev anti-aging-kraften i vårt vitamin C-serum och får omedelbart en mer lysterfull och strålande hud.

neutriherbs face massage roller gua sha skin serum kit rose quartz


Item ID:
NHRO-001VC

Andra köpte även

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Incl vat

Categories
Information