CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

Neutriherbs

3 Favorites Anti-aging Kit

839 kr
Reg. 1 047 kr. You save 208 kr (20%)
Reviews: (15)
Available
Out of stock
Only a few left (35 items)
 • ✓ Swedish webshop
 •  Fast delivery 
 • ✓ Klarna checkout

All orders are normally shipped the same day or within 24 hours. (business day)

Delivery time 1-3 days with Postnord, Schenker or DHL.

Out of stock
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available!

Tre kundfavoriter i ett prisvärt kit för återställning & uppfräschning av huden! Vi har lyssnat på er och sammanställt ett förmånligt kit för huden som vill ha allt!
Ge din hud ett upplyftande & jämnare utseende, en starkare grund och en strålande framtoning med liv & smidighet! 

 • En dagkräm - Neutriherbs Vitamin C Brightening & Glow Boosting Cream
 • En nattkräm Neutriherbs PRO Collagen Face Cream
 • En ögonkräm för morgon & kväll - Novaclear Collagen Eye Cream

Kitet innehåller följande produkterna:

1st Neutriherbs Vitamin C Brightening & Glow Boosting Cream 50g

C-vitamin är en av hudvårdsvärldens mest tillförlitliga stjärnor, och ett absolut måste för en jämn persikohud med fantastiskt glow. Neutriherbs Vitamin C Brightening & Glow – Boosting Cream har dessutom kombinerats ihop med Glutation som är en av kroppens kraftigaste antioxidant. Den skyddar vår hud från skadliga ämnen, som orsakar åldrande!

Detta är en fantastiskt skön ansiktskräm som piggar upp huden samt ger dagligt skydd mot externa faktorer.

 • Piggar upp trött hy
 • Förbättar ojämn hudtextur
 • Återställer elasticiteten
 • Ger omedelbar lyster
 • Passar alla hudtyper.

Hur fungerar Neutriherbs Vitamin C Brightening & Glow – Boosting Cream?

Antioxidantkraften av C-vitamin gör den till en av de viktigaste ingredienserna i vår hudvård. Det föryngrar huden, vilket gör att den verkar mer ungdomlig och samtidigt minskar åldrande tecken som ojämn ton, missfärgning och fina linjer och rynkor. C-vitamin hjälper också till att skydda din hud mot de skador som kan orsakas av solens UV-strålar. Genom att främja kollagenhälsa är vitamin C för huden transformativ, vilket skapar en hud som ser ljus och livlig ut. Denna ansiktskräm med C-vitamin använder en stabiliserad C-vitaminformel som är mindre benägen att försämras innan den absorberas av din hud. Det är därför vår C-vitamin-kräm ger restaurerande fukt och antioxidanter för att förnya tonen, jämna ut strukturen och utseendet på din hud.

Vilka fler ingredienser har Neutriherbs Vitamin C Brightening & Glow – Boosting Cream som kan vara intressant att veta om?

 • Hyaluronsyra är skönhetshyllans smartaste fuktmagnet. Det är också ett ämne som finns naturligt i kroppens vävnader, inklusive ögon, leder och framför allt, huden och då kroppen minskar produktionen av Hyaluronsyra redan från 25-års åldern, är det smart att fylla på den utifrån. Hyaluronsyra attraherar och binder vatten, vilket gör det till både fuktmagnet och fuktreservoar. Hyaluronsyra hålla upp till 1000 gånger sin vikt i vatten, vilket gör den värdefull för en återfuktad hud och för elasticitet. I huden bildar Hyaluronsyra en geléliknande konsistens som agerar fyllnadsmedel mellan hudens kollagen och elastin, vilket fyller ut huden inifrån. Hyaluronsyra ökar också cellaktiviteten i huden, och gör den mer tålig mot fria radikaler.
   
 • Niacinamid: Mirakelingrediensen Niacinamid är en bioaktiv form av vitamin B3 och är en trend-ingrediens som fullkomligt tagit beauty-världen med storm! En lång rad positiva effekter, som tajtare porer till följd av ökad elasticitet, färre pormaskar och blemmor, ökad spänst, slätare textur och en starkare barriär med mindre fuktförlust och bättre motstånd mot yttre stressfaktorer som triggar känslighet i huden. Men mest känt är niacinamid för att ge en jämnare hudton, både minskad rodnad och färre pigmenteringar. Den bromsar också framfarten av aknebakterien Cutibacterium acnes. Så har man känslig eller rosacea-benägen hud som lätt får utslag, eller vill jobba mot ålderstecken som förslappade porer, pigmenteringar och minskad elasticitet, hittar du en vän i niacinamid. Faktum är att Vitamin C och Niacinamid är en superduo mot pigmenteringar. Kombon vitamin C och Niacinamide har visat sig ha bland de bästa resultaten mot ojämn hudton och pigmenteringar samt att göra huden klarare.
   
 • Glutation är en av kroppens kraftigaste antioxidant som skyddar vår hud från skadliga ämne, som orsaker åldrande. Den piggar upp huden samt ger daglig skydd mot externa faktorer. Genom att ge huden dagligen glutation, förbättras solskadad hud, trött och livlös hy och reducerar pigmentfläckar. Huden får nytt liv! Glutation kan bidra till att minska dessa åldersrelaterade effekter genom att bekämpa de otäcka effekterna av fria radikaler och inflammation och har visat sig jämna ut hudtonen. Glutation har länge använts i hudvård för sina fördelar.

 • Arbutin har en pigmentutjämnande effekt, behandlar åldersfläckar, ärr och kan även reducera den negativa effekten av UV-strålning. Ämnet fungerar genom att bromsa aktiviteten hos tyrosinas - den process som bildar vårt melanin när det stimuleras av UV-ljus. På så sätt hindras bildandet av melanin redan från början så att pigmenteringar både förebyggs och minimeras.

Användarinstruktioner:

 • Du kan med fördel använda Neutriherbs alkoholfria Vitamin C toner före krämen.
 • Arbeta in en klick-mängd i hela ansikte, hals och dekolletage och låt krämen absorberas av huden.
 • Använd morgon & kväll.

Innehåller: 50g

1st Neutriherbs PRO Collagen Face Cream 50g

 

En multi-korrigerande anti-rynk kräm med marint kollagen, högteknologiska oligopeptider, retinol, askorbinsyra polypeptid, niacinamid och mycket mer som hjälper till att stärka hudens kollagen- och elastinfiberstruktur. Den aktiverar hudens egna kollagenproduktion, för fastare hud med mer spänst! 

Neutriherbs PRO Collagen Face Cream trollar fram en strålande, fastare hy när du vaknar utan att återge en klibbig eller fet känsla. 

Detta är nästa nivå av hudkrämer och något du inte får missa!

Vad den gör:

 • Fastare hud
 • Mindre synliga linjer & rynkor
 • Niacinamid och Vitamin C motverkas solskador och angrepp från fria radikaler
 • Exceptionell återfuktning
 • Stärker kollagen- och elastinfiberstrukturen
 • Passar alla hudtyper
 • Hygieniskt lufttät pumplock som förhindrar att ingredienserna oxiderar och innehållet hålls rent
 • Formulerad med bl.a. marint kollagen, retinol, niacinamide, hyaluronsyra, e-vitamin, c-vitamin, peptider, grönt te extrakt, aloa vera
 • Veganvänlig
 • Parabenfri
 • Sulfatfri
 • Ftalatfri
 • Glutenfri
 • Alkoholfri
 • Ej djurtestad

Hur fungerar Neutriherbs PRO Collagen Face Cream?

Denna kollagenkräm är formulerad med en exceptionell blandning av marint kollagen, retinol, högteknologisk tripeptidlösning, Vitamin C,  hyaluronsyra och Rosa Rugosa rosenolja för att förbättra främjandet av kollagenproduktion och bibehålla ett optimalt hudförhållande. 

Den lätta krämen är också fylld med närande, antioxidantrik vitamin E och niacinamid för att återfukta på djupet. Din hud kommer att älska krämen som passar alla hudtyper & åldrar. 

Neutriherbs PRO Collagen Face Cream  är en ansiktskräm som verkar kollagenuppbyggande och fyller huden från insidan. Med den högteknologiska tripeptidlösningen hjälper den till att stärka hudens kollagen- och elastinfiberstruktur genom att aktivera hudens egna produktion av kollagen. Huden får då förbättrad elasticitet och smidighet. Krämen innehåller också hyaluronsyra och marint kollagen som återfuktar och binder fukten i huden. Huden blir fyllig och fastare med mer spänst. 

Vilka ingredienser har Neutriherbs PRO Collagen Face Cream?

 • Marint kollagen är ett protein som fungerar som en av de viktigaste byggstenarna för dina ben, hud, hår, muskler, senor och ligament. Kollagen är det som hindrar vår hud från att bli slappt, vilket ger oss det fylliga, ungdomliga utseendet. Vår kropp tillverkar naturligt kollagen, men denna produktion minskar med åldern. Eftersom vi förlorar kollagen när vi åldras är det rekommenderat att använda kollagen antingen i hudvård eller som tillskott som en del av en anti-aging skönhetsregim.
 • Retinol också kallad Vitamin A, är den mest studerade vitaminen inom hudvård och en av de effektivaste forskarna vet. Neutriherbs PRO Retinol innehåller bara rena & aktiva ingredienser och har i kliniska studier visats ha en föryngrande effekt genom att öka kollagenproduktionen så att huden håller sig spänstig och motverkar ålderstecken samt ger ökad lyster! Det finns få hudproblem som retinol inte kan påverka till det bättre. Retinol är en så kallad cellkommunicerande ingrediens som säger till hudcellerna att bete sig mer som unga och friska hudceller. Denna mångsysslare reglerar också talgproduktionen och kan därför motverka akne och pormaskar och den har en fin effekt på akneärr. Retinol ökar också hudens cellförnyelse, vilket reducerar pigmentering orsakad av solskador, och jämnar ut hudtonen. Retinol är en effektiv variant av A-vitamin, som tack vare dess mycket små molekyler kan penetrera det yttre lagret av huden som mest består av döda hudceller, och nå de levande cellerna i hudlagret under. På så vis kan retinol jobba effektivare och leverera bättre resultat än de ingredienser som bara jobbar på hudytan.
 • Hyaluronsyra attraherar och binder vatten, vilket gör det till både fuktmagnet och fuktreservoar. Hyaluronsyra hålla upp till 1000 gånger sin vikt i vatten, vilket gör den värdefull för en återfuktad hud och för elasticitet. I huden bildar Hyaluronsyra en geléliknande konsistens som agerar fyllnadsmedel mellan hudens kollagen och elastin, vilket fyller ut huden inifrån. Hyaluronsyra ökar också cellaktiviteten i huden, och gör den mer tålig mot fria radikaler. 
 • E-vitamin absorberas ner i huden och göra den mjuk och smidigt. Idealisk för torr hud, men alla hudtyper mår bra av vitaminet som hjälper till att stärka hudens motståndskraft, förebygger rynkor och skyddar huden. Denna antioxidant hjälper hudens celler att skydda sig från fria radikaler orsakade av bland annat föroreningar, cigarettrök och UVA/UVB-strålar. Den stärker hudens fuktbarriär, verkar anti-inflammatoriskt och skyddar mot solskador som exempelvis pigmenteringar, minskad elasticitet och bildandet av rynkor. Kollagenproduktionen ökar i huden, vilket leder till minskad utveckling av rynkor.
 • Niacinamid: Mirakelingrediensen Niacinamid är en bioaktiv form av vitamin B3 och är en trend-ingrediens som fullkomligt tagit beauty-världen med storm! En lång rad positiva effekter, som tajtare porer till följd av ökad elasticitet, färre pormaskar och blemmor, ökad spänst, slätare textur och en starkare barriär med mindre fuktförlust och bättre motstånd mot yttre stressfaktorer som triggar känslighet i huden. Men mest känt är niacinamid för att ge en jämnare hudton, både minskad rodnad och färre pigmenteringar. Den bromsar också framfarten av aknebakterien Cutibacterium acnes. Så har man känslig eller rosacea-benägen hud som lätt får utslag, eller vill jobba mot ålderstecken som förslappade porer, pigmenteringar och minskad elasticitet, hittar du en vän i niacinamid.
 • C-vitamin är en superantioxidant som fungerar ungefär som ett rostskydd som skyddar cellerna från oxidativ stress på grund av fria radikaler, skärmljus och solen. C-vitamin fyller flera funktioner i hudvården som lystergivande, utjämnande, kollagenbyggande och cellskyddande. C-vitamin spelar också en stor roll i tillverkningen av proteinämnet kollagen som ger huden fyllighet, fasthet och spänst. C-vitamin har också en lätt cellförnyande effekt, vilket ger en jämnare, klarare hudton med lyster eftersom den även bleker solfläckar och missfärgningar, detta gör den till en utmärkt ingrediens om man vill bromsa klockan.
 • Aloe Vera är en kraftfull, naturlig ingrediens som har intensivt återfuktande, mjukgörande, antibakteriella och lugnande egenskaper. Aloe Vera har använts i tusentals år för att t.ex. lindra bränd eller solskadad hud. Aloe Veras syra hjälper till att rensa porer.
 • Peptider är hudvårdsvärldens superkommunikatörer som vet precis hur den ska tala med en hudcell. Gemensamt för alla i peptidfamiljen är att de är korta kedjor av olika aminosyror, alltså byggstenar av proteiner, som är sammanlänkade på olika sätt. Beroende på dess struktur kommunicerar de med proteinerna i vår hud – främst kollagen och elastin – på sitt eget unika vis. Enkelt uttryckt kan peptider ändra en hudcells beteende.
 • Grönt te extrakt innehåller mycket antioxidanter och har en lugnande och helande effekt på huden. Det har också påvisats av amerikanska forskare att polyfenoler i grönt te har en antioxidativ effekt när te-extrakt läggs på huden. Extraktet hjälper också att minska svullnader i huden.

Neutriherbs produkter är ej djurtestade.

Användarinstruktioner: 

 1. Du kan med fördel använda Neutriherbs alkoholfria Vitamin C toner före krämen.
 2. Applicera morgon och kväll, på ren hud över hela ansiktet, hals och dekolletage.
 3. Massera in den, helst med cirkulära rörelser uppåt och utåt.

Innehåller: 50g

1st Novaclear Collagen Eye Cream

En fantastisk anti-aging ögonkräm med hög koncentration av marint kollagen, aktivt guld och retinol hjälper den till att minska utseendet på fina linjer och rynkor. Formeln berikad ävan med bl.a. kaviarextrakt och aloe vera slätar ut och ger näring åt det känsligaste området. Kombinationen av argan- & macadamianötolja med sheasmör återfuktar och mjukgör huden. Allantoin och panthenol lindrar irritation.

Ögonkrämen ger näring, regenererar och återställer den delikata huden för ett fräschare utseende.

Vad den gör:

 • Plumpar upp huden och ger den näring.
 • Lugnar och regenerar huden.
 • Mjukgör och stärker.
 • Återfuktar huden och gör linjer/rynkor mindre synliga.
 • Specifikt framtagen för mogen hy.
 • Passar alla hudtyper.
 • Formulerad med bl.a. marint kollagen, aktivt guld, retinol, kaviarextrakt, sheasmör, macadamianötolja, aloe vera, allantoin, arganolja, scorbyl etraisopalmitate.
 • Ej djurtestad.
 • Dermatologiskt testad.
 • Novaclears produkter är framtagna under strikta förhållanden i enlighet med GMP.

Hur fungerar Novaclear Collagen Eye Cream?

Novaclear Collagen Eye Cream har en exklusiv sammansättning av ingredienser som alla jobbar för att reducera och bromsa synliga tecken på att huden åldras samtidigt som den plumpar upp huden och gör huden mer slät samt jämnar ut hudtonen. En fantastisk ögonkräm för mogen hy.

Vilka superingredienser finns i Novaclear Collagen Eye Cream?

 • Marint Kollagen är ett protein som fungerar som en av de viktigaste byggstenarna för dina ben, hud, hår, muskler, senor och ligament. Kollagen är det som hindrar vår hud från att bli slappt, vilket ger oss det fylliga, ungdomliga utseendet. Vår kropp tillverkar naturligt kollagen, men denna produktion minskar med åldern. Eftersom vi förlorar kollagen när vi åldras är det rekommenderat att använda kollagen antingen i hudvård eller som tillskott som en del av en anti-aging skönhetsregim.
 • Retinol också kallad Vitamin A, är den mest studerade vitaminen inom hudvård och en av de effektivaste forskarna vet. Novaclears produkter innehåller bara rena & aktiva ingredienser och retinol har i kliniska studier visats ha en föryngrande effekt genom att öka kollagenproduktionen så att huden håller sig spänstig och motverkar ålderstecken samt ger ökad lyster! Det finns få hudproblem som retinol inte kan påverka till det bättre. Retinol är en så kallad cellkommunicerande ingrediens som säger till hudcellerna att bete sig mer som unga och friska hudceller. Denna mångsysslare reglerar också talgproduktionen och kan därför motverka akne och pormaskar och den har en fin effekt på akneärr. Retinol ökar också hudens cellförnyelse, vilket reducerar pigmentering orsakad av solskador, och jämnar ut hudtonen. Retinol är en effektiv variant av A-vitamin, som tack vare dess mycket små molekyler kan penetrera det yttre lagret av huden som mest består av döda hudceller, och nå de levande cellerna i hudlagret under. På så vis kan retinol jobba effektivare och leverera bättre resultat än de ingredienser som bara jobbar på hudytan.
 • Guld i hudvård är en exklusiv ingrediens som använts i hundratals år för sin regenererande effekt. Guld “låser in” fukt i huden samt behåller hudens fasthet genom att behålla kollagenproduktionen på en jämn nivå och förhindra nedbrytningen av elastin.
 • Kaviarextrakt är rikt på mineraler, vitaminer, essentiella fettsyror och proteiner. Det reducerar de synliga ålderstecken, förbättrar hudens elasticitet, ton och spänst.
 • Aloe Vera är en kraftfull, naturlig ingrediens som har intensivt återfuktande, mjukgörande, antibakteriella och lugnande egenskaper. Aloe Vera har använts i tusentals år för att t.ex. lindra bränd eller solskadad hud. Aloe Veras syra hjälper till att rensa por
 • Macadamianötolja är rik på omega-fetter som återfuktar och bevarar hudens spänst. Macadamianötoljan tas snabbt upp av huden och ger hyn ett skyddande yttre skikt. Den slätar ut och jämnar pigmenten i huden. Det är en rik och fet olja, speciellt bra för mogen, torr och känslig hud.
 • Sheasmör har använts i tusentals år i Afrika för sina mycket återfuktande egenskaper samt förmågan att hålla inne fukten i huden. Sheasmör är inte bara en underbar mjukgörare utan även rikt på vitamin A och E – antioxidanter som har flera härliga egenskaper för huden. Vitamin A är exempelvis ett av de mest studerade vitaminerna inom hudvård, och framför allt den potenta formen av vitamin A (retinol) verkar stärkande och förnyande på huden. Därför är vitamin A särskilt bra för personer med tunn, skör eller solskadad hud som behöver återuppbyggas. Vitamin E är å andra sidan även det ett välkänt reparationsvitamin som särskilt är känt för att motverka bildandet av fria radikaler i huden, en process som annars kan påskynda nedbrytningen av huden och ett för tidigt åldrande. Sheasmör innehåller således både mjukgörande, reparerande och närande ingredienser för huden – något som är särskilt uppskattat av den torra hudbarriären.
 • Arganolja tillför värdefulla lipider som hjälper till att stärka den hydrolipidiska barriären och bevara fukten i huden, på så sätt skyddas huden mot uttorkning.
 • Allantoin lindrar irritation och allergier och påverkar vävnadsregenerering och sårläkning.
 • Ascorbyl Tetraisopalmitate är ett oljelösligt derivat av vitamin C som kan användas i högre koncentrationer. Det är ett av de mest stabila derivaten av vitamin C. Bortsett från de allmänna fördelarna med ren vitamin C har Ascorbyl-tetraisopalmitate egenskaper som ger huden lyster. Antioxidantkraften av C-vitamin gör den till en av de viktigaste ingredienserna i vår hudvård. Det föryngrar huden, vilket gör att den verkar mer ungdomlig och samtidigt minskar åldrande tecken som ojämn ton, missfärgning och fina linjer och rynkor. C-vitamin hjälper också till att skydda din hud mot de skador som kan orsakas av solens UV-strålar. Genom att främja kollagenhälsa är vitamin C för huden transformativ, vilket skapar en hud som ser ljus och livlig ut. Denna ansiktskräm med C-vitamin använder en stabiliserad C-vitaminformel som är mindre benägen att försämras innan den absorberas av din  hud. Det är därför denna kräm ger restaurerande fukt och antioxidanter för att förnya tonen, jämna ut strukturen och utseendet på din hud. Vitamin C är en effektiv antioxidant som verkar uppklarnande på hudtonen och minskar ålderstecken.

Användarinstruktioner:

 • Du kan med fördel använda Novaclear Collagen Lifting serum före ögonkrämen.
 • Massera försiktigt in ögonkrämen runtom ögat och tänk på att lämna ca 0.5cm till fransraden. Använd morgon & kväll.

Ingredienser:

Neutriherbs Vitamin C Brightening & Glow Boosting Cream: AQUA, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, CETEARYL GLUCOSIDE, CETEARYL ALCOHOL, NIACINAMIDE, DIMETHICONE,ISONONYL ISONONANOATE, ARBUTIN, LAUROCAPRAM, 3- O- ETHYL ASCORBIC ACID (VITAMIN C), GLYCYRRHIZA URALENSIS EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT EXTRACT, POLYACRYLAMIDE, C13- 14 ISOPARAFFIN, LAURETH- 7, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL (VITAMIN E), GLUTATHIONE, SODIUM HYALURONATE (HYALURONIC ACID), CI 19140, DISODIUM EDTA, PERFUME, CI 15985, CI 75470

Neutriherbs PRO Collagen Face Cream: AQUA, ALOE VERA EXTRACT, ISOPROPYL MYRISTATE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, DIMETHICONE, NIACINAMIDE, PROPYLENE GLYCOL, CETEARYL GLUCOSIDE, HYDROLYZED COLLAGEN, HYDROGENATED COCONUT OIL, CERAMIDE 1, MALUS DOMESTICA FRUIT CELL CULTURE EXTRACT, ACETYL HEXAPEPTIDE-8, RETINOL, COPPER TRIPEPTIDE-1, OLIGOPEPTIDE-1, OLIGOPEPTIDE-2, OLIGOPEPTIDE-5, ASCORBIC ACID POLYPEPTIDE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, EUGLENA GRACILIS EXTRACT, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, STEARIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, SQUALANE, PANTHENOL, ROSA RUGOSA FLOWER OIL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, HYALURONIC ACID, POLYACRYLAMIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, LAURETH-7, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA.

Novaclear Collagen Eye Cream: Aqua, Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Dimethicone, Cyclopenatsiloxane, Butyrospermum Parkii Butter, Retinol, Caviar Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Collagen Amino Acids, Argania Spinosa Kernel Oil, Olus Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Gold, Allantoin, Panthenol, Urea, Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Tricaprylin, Cylohexasiloxane, Lactose, Caprylyl Glycol, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Carbomer, Polymethyl Methacrylate, Triethanolamine, Potassium Silicate, Aluminum Silicate, Mica, Parfum, BHT, Titanium Dioxide, CI 77015.


Item ID:
FAV3-KIT

Bra !
Jag älskar produkterna.Min hy känns mjuk och verkligen återfuktad. C-vitaminkrämen ljusar upp, och ögonkrämen har härlig konsistens. Tror att svullnader minskar.

Ingredienser:

Neutriherbs Vitamin C Brightening & Glow Boosting Cream: AQUA, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, CETEARYL GLUCOSIDE, CETEARYL ALCOHOL, NIACINAMIDE, DIMETHICONE,ISONONYL ISONONANOATE, ARBUTIN, LAUROCAPRAM, 3- O- ETHYL ASCORBIC ACID (VITAMIN C), GLYCYRRHIZA URALENSIS EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT EXTRACT, POLYACRYLAMIDE, C13- 14 ISOPARAFFIN, LAURETH- 7, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL (VITAMIN E), GLUTATHIONE, SODIUM HYALURONATE (HYALURONIC ACID), CI 19140, DISODIUM EDTA, PERFUME, CI 15985, CI 75470

Neutriherbs PRO Collagen Face Cream: AQUA, ALOE VERA EXTRACT, ISOPROPYL MYRISTATE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, DIMETHICONE, NIACINAMIDE, PROPYLENE GLYCOL, CETEARYL GLUCOSIDE, HYDROLYZED COLLAGEN, HYDROGENATED COCONUT OIL, CERAMIDE 1, MALUS DOMESTICA FRUIT CELL CULTURE EXTRACT, ACETYL HEXAPEPTIDE-8, RETINOL, COPPER TRIPEPTIDE-1, OLIGOPEPTIDE-1, OLIGOPEPTIDE-2, OLIGOPEPTIDE-5, ASCORBIC ACID POLYPEPTIDE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, EUGLENA GRACILIS EXTRACT, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, STEARIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, SQUALANE, PANTHENOL, ROSA RUGOSA FLOWER OIL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, HYALURONIC ACID, POLYACRYLAMIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, LAURETH-7, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA.

Novaclear Collagen Eye Cream: Aqua, Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Dimethicone, Cyclopenatsiloxane, Butyrospermum Parkii Butter, Retinol, Caviar Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Collagen Amino Acids, Argania Spinosa Kernel Oil, Olus Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Gold, Allantoin, Panthenol, Urea, Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Tricaprylin, Cylohexasiloxane, Lactose, Caprylyl Glycol, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Carbomer, Polymethyl Methacrylate, Triethanolamine, Potassium Silicate, Aluminum Silicate, Mica, Parfum, BHT, Titanium Dioxide, CI 77015.

Andra köpte även

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Incl vat

Categories
Information