CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

Neutriherbs

Body Lotion Collagen & Oatmeal

359 kr
Reg. 399 kr. You save 40 kr (10%)
Reviews: (4)
Available
Temporarily out of stock
Only a few left (24 items)
 • ✓ Swedish webshop
 •  Fast delivery 
 • ✓ Klarna checkout

All orders are normally shipped the same day or within 24 hours. (business day)

Delivery time 1-3 days with Postnord, Schenker or DHL.

Temporarily out of stock
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available!

Body Lotion med bl.a. kollagen, havregryn och hyaluronsyra. Kollagen är naturligt rikt på aminosyror och peptider och ger näringsämnen till huden för en optimalt frisk, återfuktad look. Förbättrade med kolloidalt havregryn och peptider, innehåller dessa välgörande ingredienser återställande egenskaper och ökar vattenretentionen i din hud för att minska uppkomsten av rynkor och fina linjer för en felfri hy. Denna lotion gör att din hud känns mjuk, slät och naturligt frisk och är tillräckligt skonsam för dagligt bruk. Efterlämnar ingen fet / oljig hinna. Utvecklad för alla hudtyper.

Vad den gör:

 • Hjälper kroppens hud att blir motståndskraftig mot yttre påfrestningar.
 • Hjälper till mot mindre rynkor / pigmentering.
 • Återställer hudens ungdomliga smidighet och fasthet.
 • För alla hudtyper.
 • Formulerad med Kollagen, Hyaluronsyra, Havregryn, Tremella Fuciformis (Svamp) Sporocarp extrakt, Purslane eller Portulaca Oleracea, Aloe Vera, Camellia Sinensis Leaf extrakt (tebuske), Peptider, Kaviarextrakt.
 • Ej djurtestad.
 • Veganvänlig.
 •  Fri från parabener, gluten, flatater.

Vilka superingredienser finns det i Neutriherbs - Collagen + Oatmeal Body Lotion?

 • Kollagen är ett protein som fungerar som en av de viktigaste byggstenarna för dina ben, hud, hår, muskler, senor och ligament. Kollagen är det som hindrar vår hud från att bli slappt, vilket ger oss det fylliga, ungdomliga utseendet. Vår kropp tillverkar naturligt kollagen, men denna produktion minskar med åldern. Eftersom vi förlorar kollagen när vi åldras är det rekommenderat att använda kollagen antingen i hudvård eller som tillskott som en del av en anti-aging skönhetsregim.
 • Kolloidalt havre är havre som finfördelats extremt noggrant, just för att huden ska kunna ta till sig ingredienserna på allra bästa sätt. Kolloidalt havre har många väldokumenterade egenskaper, som att det främjar bildandet av kollagen i huden. Kollagenproduktionen är något som bland annat påverkas av stigande ålder (då sjunker den) samt livsstil. Kolloidalt havre innehåller betaglukan, peptider och essentiella fettsyror som alla är effektiva antioxidanter som främjar just hudens kollagenproduktion. Dessutom innehåller kolloidalt havre kisel, som är känt för att aktivt stärka bindväven i huden. Det verkar även lugnande för huden genom att havre innehåller särskilda avenantramider som lugnar en hy som lätt blossar upp, stramar och kliar. Kolloidalt havre är dessutom anti-inflammatoriskt och toppen för torr hy eftersom det innehåller många essentiella fettsyror. 
 • Hyaluronsyra är skönhetshyllans smartaste fuktmagnet. Det är också ett ämne som finns naturligt i kroppens vävnader, inklusive ögon, leder och framför allt, huden och då kroppen minskar produktionen av Hyaluronsyra redan från 25-års åldern, är det smart att fylla på den utifrån. Hyaluronsyra attraherar och binder vatten, vilket gör det till både fuktmagnet och fuktreservoar. Hyaluronsyra hålla upp till 1000 gånger sin vikt i vatten, vilket gör den värdefull för en återfuktad hud och för elasticitet. I huden bildar Hyaluronsyra en geléliknande konsistens som agerar fyllnadsmedel mellan hudens kollagen och elastin, vilket fyller ut huden inifrån. Hyaluronsyra ökar också cellaktiviteten i huden, och gör den mer tålig mot fria radikaler.
 • Tremella Fuciformis (Svamp) Sporocarp extrakt, även känt som snösvamp, är detta växtextrakt en rik källa till polysackarider och har visat en förmåga att hjälpa till att återfukta huden genom att binda fukt till dess yta.
 • Purslane eller Portulaca Oleracea innehåller kraftfulla antioxidanter som stimulerar kollagen och cellreparation vilket resulterar i att rynkor och till och med ärrbildning minskar. Koppar främjar hyaluronsyra som fyller huden och mangan aktiverar antioxidantenzymer. Purslane främjar anti-aging enzymet telomeras som skyddar cellernas DNA-reparationsfunktion som fungerar som en regenerativ ungdomsbrunn för din hud. Purslane har de högsta nivåer av omega-3-fettsyror av alla grönsaker. Omega-3 är viktiga för att hålla cellväggarna genomträngliga för att släppa ut näringsämnen och gifter. Den har också CoQ10 vilket bidrar till att hålla huden intakt, jämn och tonad.
 • Camellia Sinensis Leaf extrakt (tebuske) innehåller naturliga, anti-aging katekiner som är en naturlig antioxidant och har uppstramande och antiinflammatoriska egenskaper. Det skyddar också huden mot UV-strålning. Den är rik på polyfenoler och flavonoider och hjälper huden att regenereras snabbare. Camellia Sinensis har använts i hudvård i hundratals år, med början i den kinesiska Ming-dynastin. Liksom grönt innehåller svart te antioxidanter som hjälper till att skydda huden från UV-strålar och miljöföroreningar. Dessutom betyder det högre koffeininnehållet att det är en utmärkt ingrediens för att förbättra hudtonen och fastheten. Den är rik på polyfenoler och flavonoider och hjälper huden att regenereras snabbare. 
 • Aloe Vera är en kraftfull, naturlig ingrediens som har intensivt återfuktande, mjukgörande, antibakteriella och lugnande egenskaper. Aloe Vera har använts i tusentals år för att t.ex. lindra bränd eller solskadad hud. Aloe Veras syra hjälper till att rensa porer.
 • Peptider är hudvårdsvärldens superkommunikatörer som vet precis hur den ska tala med en hudcell. Gemensamt för alla i peptidfamiljen är att de är korta kedjor av olika aminosyror, alltså byggstenar av proteiner, som är sammanlänkade på olika sätt. Beroende på dess struktur kommunicerar de med proteinerna i vår hud – främst kollagen och elastin – på sitt eget unika vis. Enkelt uttryckt kan peptider ändra en hudcells beteende.
 • Kaviarextrakt är rikt på mineraler, vitaminer, essentiella fettsyror och proteiner. Det reducerar de synliga ålderstecken, förbättrar hudens elasticitet, ton och spänst.

Användningsinstruktioner:

 1. Applicera en tillräcklig mängd kräm på kroppen.
 2. Massera försiktigt in i huden tills den är helt absorberad.
 3. För bästa resultat, applicera två gånger om dagen eller när huden känns torr.

Innehåller: 400ml.

Ingredienser:
AQUA, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM, STEARIC ACID, CETYL ALCOHOL, POLYSORBATE 60, SORBITAN STEARATE, DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, HYDROLYZED COLLAGEN, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, COLLAGEN, TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT, PORTULACA OLERACEA EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, OLIGOPEPTIDE-1, OLIGOPEPTIDE-5, CAPRYLYL GLYCOL, ACETYL HEXAPEPTIDE-8, CAVIAR EXTRACT, PEG-100 STEARATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TRIETHANOLAMINE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, AROMA.


Item ID:
NHBL-003

Mjuk görande och jag behöver och den har effekt till nästa duschen

Ingredients:

AQUA, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM, STEARIC ACID, CETYL ALCOHOL, POLYSORBATE 60, SORBITAN STEARATE, DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, HYDROLYZED COLLAGEN, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, COLLAGEN, TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT, PORTULACA OLERACEA EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, OLIGOPEPTIDE-1, OLIGOPEPTIDE-5, CAPRYLYL GLYCOL, ACETYL HEXAPEPTIDE-8, CAVIAR EXTRACT, PEG-100 STEARATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TRIETHANOLAMINE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, AROMA.

Andra köpte även

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Incl vat

Categories
Information