CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

Sminka sig som småbarnsmamma? Det ÄR möjligt :)

Hej alla mammor!

Det är inte alltid lätt att sminka sig eller ens få till en lätt sminkning när man har småbarn. Jag själv har tre barn i åldrarna 1.5 år, 8 år och 16 år, så att få sminka sig i ro är inte en lätt sak att få till :-)
Men en lätt uppfiffning tycker jag ger självförtroende, man vaknar till lite och får känna sig mer som sig själv.

Det behöver inte vara superkomplicerat eller tidskrävande, så här kommer lite tips och råd som fungerat för mig:

 • Lär dig EN sminkning som du alltid gör. På så sätt kommer du snabbt in i rutin och sminkningen kommer du att kunna göra på några få minuter utan att ens behöva tänka på stegen. Undansätt en gång tid när du kan göra sminkningen i lugn och ro (inte när du ska iväg) och när du nästa gång väl ska iväg då kommer sminkningen gå snabbare och nästa gång ännu snabbare och ja ni förstår tanken! 
   
 • Köp produkter som är multifunktionella.
  1: en uppbyggbar foundation, som du kan använda på olika sätt med olika styrkor för olika tillfällen. Gärna i ett kit så har du allt du behöver färdigt. 
  2: Köp paletter med olika färger så du kan ha allt i ett ställe, ögonskugga, rouge, highlighter, skuggning osv. Du spar tid, utrymme och faktiskt också pengar. Se bara till att skuggorna är utbytbara annars blir det dyrt i längden och på så sätt bestämmer du själv vilka färger just du vill ha.
  3: Köp ett neutralt läppstift. Läppstift sitter bättre så du inte behöver bättra på hela tiden och det är det bästa sättet att ge liv till ansiktet snabbt.
  4: Investera i en fixeringsspray. Fixeringsspray är det absolut bästa sättet att få sminkningen att sitta på plats, låta färgerna ha sin färg kvar och så att sminket inte färgar av sig lika lätt på t.ex. kläder. När man dessutom är ny-mamma eller när man springer efter sina barn, så ja då svettas man mer än man normalt skulle. Då är en välfungerande fixeringsspray en livräddare! 
  5: Köp en mascara, eftersom mascaran öppnar upp och förstorar ögonen. Till vardags är en mörkbrun mascara superfin och blir inte lika intensiv och hård som en svart kan bli. Även vi som har mörka fransar passar väldigt fint i just mörktbrunt.  

 Jag hoppas några av dessa tips kommer att fungera lika bra för dig som de gjorde för mig! 

 

 

 

0 comments

No one has comment this post yet. Be the first one to send a comment!

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Incl vat

Categories
Information