CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

Novaclear

Redless Soothing Facial Cleanser

259 krReviews: (1)
Available
Temporarily out of stock
Only a few left (14 items)
 • ✓ Swedish webshop
 •  Fast delivery 
 • ✓ Klarna checkout

All orders are normally shipped the same day or within 24 hours. (business day)

Delivery time 1-3 days with Postnord, Schenker or DHL.

Temporarily out of stock
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available!

Denna ansiktsrengöring rengör din hud grundligt och lämnar den mjuk och len. Formeln berikad med 3R Complex (Arnika, Hästkastanj och Kardborrerot) minskar utseendet av rodnad (rosacea). Panthenol och Lakritsrotextrakt hjälper till att dämpa irritation.

Vad den gör:

 • Specifikt framtagen för känslig, irriterad hy med rosacea.
 • Lugnar och regenerar den röda huden.
 • Dämpar rodnad. (rosacea)
 • Mjukgör och stärker.
 • Formulerad med bl.a. hästkastanj, kardborrerot, arnika, panthenol, lakritsrot, niacinamide, allantoin.
 • Passar alla hudtyper.
 • Ej djurtestad.
 • Dermatologiskt testad.
 • Novaclears produkter är framtagna under strikta förhållanden i enlighet med GMP.

Hur fungerar Novaclear - Redless Soothing Facial Cleanser?

Novaclear - Redless  Soothing Facial Cleanser har en exklusiv sammansättning av ingredienser som alla jobbar för att reducera och bromsa den röda tonen i huden samtidigt som den grundligt gör rent huden och lugnar.

Vilka superingredienser finns i Novaclear - Redless Soothing Facial Cleanser?

 • Hästkastanj inom naturmedicinen har hästkastanjens bark och frukt använts för att påverka blodet och göra det mer tunnflytande, vilket kan lindra åderbråck och hemorrojder. Extrakt som utvinns ur barken har antiinflammatoriska egenskaper och verkar även stärkande på vener. I rätt mängd, och ihop med rätt ingredienser, dämpar den blossande hud genom att dra samman ytliga blodkärl och stärka dem så att de på sikt håller håller samman. Vid kontinuerlig användning stärks blodkärlen som då inte vidgas lika lätt. Resultatet blir att huden inte blossar upp lika mycket som förut.
 • Kardborrerot har länge använts för att behandla hudsjukdomar som akne och eksem. Rotens antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper kan hjälpa till att lösa hudproblem när den appliceras lokalt på huden. Det finns också belägg för att kardborrerot kan hjälpa till att behandla ytliga brännskador.
 • Panthenol är mest känd för sin förmåga att fungera som en fuktighetsbevarande ingrediens som attraherar och behåller fukten i huden. Provitamin B5 stabiliserar hudens barriärfunktion, vilket minskar den mängd vatten som förloras genom huden. Detta förbättrar i sin tur hudens textur och elasticitet, vilket gör panthenol idealisk för behandling av torr, fjällande eller grov hud. En mogen hud uppfattas slätare och mer smidig. Utöver sina fuktbevarande och mjukgörande egenskaper, hjälper också panthenol huden att försvara sig mot yttre påfrestningar. Vid applicering minskar panthenol klåda, rodnad och dämpar inflammation. Tack vare sina lugnande och reparerande egenskaper, har panthenol också en god effekt på inflammerad akne. Även eksem lindras och en solbränd hud får hjälp av produkter med panthenol, eftersom ingrediensen påskyndar läkning i huden.
 • Arnika har använts i flera århundraden som medicinalväxt för muskelvärk, bulor, skador, klämskador, svullnader, blåmärken, lättare brännskador och stukningar. Men även för gikt, reumatism, åderbråck med mera. Modern forskning visar att Arnika ökar blodcirkulationen och lindrar värk och smärtor samt påskyndar läkningsprocessen.
 • Lakritsrot Denna kraftfulla antioxidant är mest känd för främst dess lugnande effekt och återfinns därför ofta i produkter för känslig hud. Lakritsrot hjälper till att skydda huden mot miljöföroreningar och har en utjämnande effekt på hudtonen och kan till och med dämpa mörka ringar under ögonen. Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract är en av de mest potenta antioxidanterna som hjälper till att stärka huden och minimera rodnader.
 • Niacinamide Genom att stötta flera viktiga enzymfunktioner i huden ger niacinamid en lång rad effekter, som tajtare porer till följd av ökad elasticitet, färre pormaskar och blemmor, ökad spänst, slätare textur och en starkare barriär med mindre fuktförlust och bättre motstånd mot yttre stressfaktorer som triggar känslighet i huden. Men mest känt är kanske niacinamid för att ge en jämnare hudton, både till följd av minskad rodnad och färre pigmenteringar. Den bromsar också framfarten av aknebakterien Cutibacterium acnes. Så har man känslig eller rosacea-benägen hud som lätt får utslag, eller vill jobba mot ålderstecken som förslappade porer, pigmenteringar och minskad elasticitet, hittar du en vän i niacinamid.
 • Allantoin lindrar irritation och allergier och påverkar vävnadsregenerering och sårläkning.

Användarinstruktioner:

 • Fukta huden med vatten.
 • Ta en klick av produkten i handen och börja arbeta in den i cirkulära rörelser i hela ansiktet med undantag från ögonområdet.
 • Skölj av grundligt med rent vatten.

Innehåller: 150ml.

Ingredienser:
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, PEG-150 Distearate, Propylene Glycol, Ammonium Lauryl Sulfate, Glycerin, Arnica Montana Flower Extract, Aesculus Hippocastanum Flower Extract, Arctium Lappa Root Extract, Allantoin, Panthenol, Potassium Azeloyl Diglycinate, Linum Usitatissimum Seed Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Niacinamide, Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Parfum, Lactic Acid


Item ID:
EPE265

Skonsam, lätt löddrande, rengör bra från allt

Innehåller: 150ml.

Ingredienser:

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, PEG-150 Distearate, Propylene Glycol, Ammonium Lauryl Sulfate, Glycerin, Arnica Montana Flower Extract, Aesculus Hippocastanum Flower Extract, Arctium Lappa Root Extract, Allantoin, Panthenol, Potassium Azeloyl Diglycinate, Linum Usitatissimum Seed Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Niacinamide, Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Parfum, Lactic Acid

Andra köpte även

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Incl vat

Categories
Information