CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

Silversept

Natural Toothpaste Fluoride-free Colloidal Silver 30ppm

99 krReviews: (4)
Variant
Available
Temporarily out of stock
Only a few left (2 items)
 • ✓ Swedish webshop
 •  Fast delivery 
 • ✓ Klarna checkout

All orders are normally shipped the same day or within 24 hours. (business day)

Delivery time 1-3 days with Postnord, Schenker or DHL.

Temporarily out of stock
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available!

Den nya generationens antibakteriella tandkräm för vita och hälsosamma tänder samt tandkött! 

En giftfri & fluorfri tandkräm för vita tänder med kolloidalt silver 30 ppm, msm, pepparmynta, salvia, anis och timjan som fungerar antiinflammatoriskt & eliminerar bakterier, svamp och tandplack. 

Den 100% naturliga & antibakteriella tandkrämen regenererar och stärker tandkött och slemhinnor i munhålan medan den parallellt stärker tandemaljen och lämnar ett skyddande lager på tänderna. 

Den innehåller INGET fluor, konserveringsmedel, konstgjorda färgämnen, smaktillsatser, inga genmanipulerade råvaror och den är säker för barn i alla åldrar. 

Dina tänder blir rena på riktigt, ditt tandkött kommer att må bra och som ett stort plus blir dina tänder naturligt vitare!

Vad den gör:

 • Vitare tänder inom 2-3 månader, helt naturligt.
 • Eliminerar bakterier, svamp och tandplack.
 • Ger långvarigt skydd mot bakterier som orsakar tandröta och dålig andedräkt.
 • Fräsch andedräkt, har gynnsam effekt på tandköttet och lindrar smärta.
 • Fungerar antiinflammatoriskt, regenererar och stärker tandköttet och munslemhinnan.
 • Påverkar läkning av sår.
 • Stärker tandemaljen och lämnar ett skyddande lager på tänderna.
 • Utan konstgjorda färger och dofter, ingen fluor och inga skadliga konserveringsmedel (parabener).
 • Doften och smaken på tandkrämen kommer från kolloidalt silver, eteriska oljor från örter & citronolja.
 • Formulerat med bl.a. kolliodalt silver 30ppm, MSM, mynta, salvia, anis, kalciumkarbonat, bikarbonat, allantoin, citronolja.
 • Inga genmanipulerade råvaror.
 • Ej djurtestad.
 • Veganvänlig.

Hur fungerar SILVERSEPT® Naturlig Tandkräm Fluorfri Kolloidalt Silver 30ppm och vilka ingredienser gör den så unik?

Denna tandkräm utmärker sig genom sin unika sammansättning. Den eliminerar bakterier, svampar och plack samt lämnar en skyddande hinna på tänderna. Partiklar av silver ger ett långvarigt skydd mot bakterier som orsakar karies och dålig andedräkt. Den unika kombinationen av mynta, salvia, allantoin och MSM ger antiinflammatorisk effekt, stärker tandköttet och munslemhinnan. Små mängder räcker för att få full effekt. Tandkrämen friskar upp din andedräkt, har en gynnsam effekt på tandköttet och lindrar smärta. Den innehåller inga konserveringsmedel, flour, konstgjorda färger eller smaker och den är även säker för barn. 

OBS! Kolloidalt silver är inte att förväxla med silvernitrat eller silverklorid.

Vilka fler ingredienser har SILVERSEPT® Naturlig Tandkräm Fluorfri Kolloidalt Silver 30ppm?

 • Mynta, Salvia & Anis: Den innehåller eteriska oljor av mynta, salvia & anis. Mynta är huvudingrediensen i huskurer mot gingivit. Mynta är en växt med antiseptiska och antibakteriella egenskaper, vilket gör det perfekt för att bekämpa bakterier och inflammationer som kommer av gingivit. Salvia är sårläkande och Anis är lite som ett desinfektionsmedel och verkar antiinflammatoriskt på tandköttet.
 • Kalciumkarbonat: Kritan som används bildades för miljoner år sedan och hämtas upp från havsbotten för att malas väldigt fint. Med kalciumkarbonat kan tänderna rengöras noggrant och varsamt.
 • Sodiumbikarbonat Sodiumbikarbonat (bikarbonat), håller tandemaljen ren med partiklar som mekaniskt tar bort tandplack. Bikarbonat är en känd huskur mot gingivit som är en syraneutraliserare med alkaliska egenskaper, vilket gör det till ett bra medel mot svamp och för att balansera pH-värdet. (Gingivit är inflammerat tandkött som kan leda till tandlossning)
 • MSM Den innehåller metylsulfonylmetan (MSM), som har förmågan att lindra smärta och lugna inflammation. MSM förekommer naturligt i färsk frukt och grönsaker. Dess närvaro ökar absorptionen och aktiviteten av eteriska oljor ger en resistent munslemhinna. MSM ger tandköttet väl­behövligt organiskt svavel och tandfickor får genom MSM chans att reparera sig och kan oftast försvinna.
 • Allantoin: Den innehåller allantoin som lindrar irritation och allergier och påverkar vävnadsregenerering och sårläkning.
 • Citronolja: Citronoljan är underbar med sina rengörande och antibakteriella egenskaper.
 • Kolloidalt Silver: Partiklar av silver ger ett långvarigt skydd mot bakterier som orsakar karies och dålig andedräkt. Kolloidalt silver dödar bakterier, svampar, virus och encelliga protozoer av typen amöbor och plasmodium. 

Tandhälsa 

Blöder ditt tandkött när du borstar tänderna? Då har du fått en inflammation som kan vara början till tandfickor och tandlossning. I dag är tandlossning en dold en folksjukdom som faktiskt drabbar varannan vuxen över 50 år. God munhygien är a och o men har du ett blödande tandkött kan du ta hjälp av läkeörter som är antiinflammatoriska och får ditt tandkött att läka och sluta blöda.

Det är inte bara tänderna utan även tandköttet som behöver skötas. Om du har ett friskt tandkött så är färgen svagt rosa och tandköttet sluter tätt runt varje tand. Men om ditt tandkött blöder, är rött och svullet – då har du fått en inflammation som är ett vanligt problem och orsakats av bakterier som suttit för längre runt eller på tänderna. När du får en inflammation är det kroppens sätt att försvara sig mot bakterier men över tid kan det bildas tandfickor som leder till tandlossning.

Infekterat tandkött kan leda till hjärtsjukdomar

Att munnens hälsa påverkar resten av kroppen har vi vetat ett tag. Tandläkare uppmärksammade sambanden redan under 1980-talet då de första forskningsrapporterna kom som visade på kopplingen mellan munnen och resten av kroppens hälsa. Tio år senare kom de första studierna där man klart och tydligt kunde visa att infektioner i munnen kunde påverka den allmänna hälsan.

Infektioner i tänder och tandkött kan förstärka risken för hjärt-kärlsjukdomar. Infekterat tandkött ökar också risken att få diabetes och sjukdomar i luftvägarna. På senare tid har forskare också funnit en koppling mellan munbakterier och reumatism. Även diabetiker sägs ha tre gånger så stor risk att utveckla hjärtproblem.

Tänk på:

 • … att rengöra mellan tänderna med tandtråd eller tandsticka.
 • … att besöka tandläkare regelbundet.
 • … att sund mat är bra för munhälsan och att socker ansätter tänderna mer.
 • … att inte borsta tänderna direkt efter måltiden. Vänta i 20 minuter annars kan du skada tandemaljen. Mat innehåller syra och sänker ph-värdet i munhålan

Tillämpning av kolloidalt silver i tandvården

Vid Institutionen för mikrobiologi, vid New York University of Medicine and Dentistry, utfördes mikrobiologiska tester på kolloidalt silver och silverföreningars påverkan på bakterierna i munnen och kariesen. Tabellen nedan visar koncentrationen av kolloidalt silver och silverföreningar, som verkar hämmande på förökning av bakterier och de vanligaste orsakerna till karies. Man kan dra slutsatsen att koncentrationen av kolloidalt silver från 10 till 30 ppm har en omedelbar inhiberande effekt på alla testade bakterier. Med längre applicering av kolloidalt silver på 15 till 30 ppm skulle alla namngivna bakterier elimineras. Närvaron av kolloidalt silver i munnen minskar risken för karies.

The minimum inhibitory concentration of silver for the oral bacteria

AgN03 [ppmAg]  

AgF [ppmAg] 

Electrical

Ag Ion [ppmAg]

Streptococcus mutans GS-5

20

20

20

Veillonella alcalescens

10

10

10

Rothia dentocariosa

2.5

2.5

2.5

Actinomyces viscosus

1.25

1.25

1.25

Neisseria subflava

1.25

1.25

1.25

E.A. Thibodeau, S.L. Handelman, R.E. Marquis, "Inhibition and Killing of Oral Bacteria by Silver Ions Generated with Low Intensity Direct Curent", 1978, Journal of Dental Research, Department of Microbiology, University of Rochester School of Medicine and Dentistry, Rochester, New York and Eastman Dental Center

Användning:

 1. Det räcker med att applicera en ärtstorlek tandkräm på en tandborste när du borstar tänderna.
 2. Tandkrämen är ofarlig för barn.
 3. Tandkräm ska inte sväljas i onödan.

Innehåller: 75ml

Ingredienslista:
Sorbitol, Calcium Carbonate, Aqua, Cellulose Gum, Coco-glucoside, Dimethyl Sulfone (MSM), Mentha Piperita Oil, Acacia Senegal Gum, Sodium Bicarbonate, Salvia Officinalis Oil, Allantoin, Illicium Verum (Anise) Fruit Seed Oil, Thymus Zygis Flower Oil, Citrus Limon Peel Oil, Colloidal Silver 30ppm (30 mg/l).


Item ID:
ML-TP-9

Fantastisk produkt 👍
Bra tandkräm o "behaglig" som ger vitare tänder. Tuben känns som om den inte var fullmatad med tandkräm.
Our response:
Hej! Tuben är aldrig fylld upp till toppen, men den innehlåller 75ml tandkräm. Mvh, Revolt Beauty
Perfekt tandkräm. Bra resultat. Utmärkt service.
I really enjoy this toothpaste. Very fresh and long lasting mint taste with very smooth and clean feeling!

Sorbitol, Calcium Carbonate, Aqua, Cellulose Gum, Coco-glucoside, Dimethyl Sulfone (MSM), Mentha Piperita Oil, Acacia Senegal Gum, Sodium Bicarbonate, Salvia Officinalis Oil, Allantoin, Illicium Verum (Anise) Fruit Seed Oil, Thymus Zygis Flower Oil, Citrus Limon Peel Oil, Colloidal Silver 30ppm (30 mg/l).

Andra köpte även

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Incl vat

Categories
Information