CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

Neutriherbs

Whitening and Brightening Cream

329 kr
Reg. 549 kr. You save 220 kr (40%)
Reviews: (1)
Available
Temporarily out of stock
Only a few left (17 items)
 • ✓ Swedish webshop
 •  Fast delivery 
 • ✓ Klarna checkout

All orders are normally shipped the same day or within 24 hours. (business day)

Delivery time 1-3 days with Postnord, Schenker or DHL.

Temporarily out of stock
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available!

Denna whitening & brightening kräm formulerad för att ljusa upp & jämnar ut hudtonen samtidigt som den kontinuerligt ger energi och återfuktar huden. Tillverkad av exklusiva ingredienser som collagen, c-vitamin, hyaluronsyra, glutation, arbutin, kojisyra, betain m.fl. för en dynamisk kombination av ingredienser som riktar sig mot överdriven melaninproduktion och bekämpar melaninoxidation.

Vad den gör:

 • Ljusar upp hyperpigmentering, åldersfläckar, melasma, pigmentfläckar, solfläckar, märke efter akne, postinflammatorisk hyperpigmentering.
 • Lämplig för alla hudtyper.
 • Fungerar på både ansikte och kropp.
 • Formulerad med: Glutation, Kojisyra, C-vitamin, Glycerin, Hyaluronsyra, Arbutin, Collagen, Aloe vera, Sheasmör, Betain och Lakritsrot.
 • Använd morgon & kväll.
 • Ej djurtestade.

Vilka superingredienser finns det i Neutriherbs – Whitening & Brightening Cream?

 • Glutation – jämnar ut hudtonen, ljusar upp mörka fläckar. Glutation är en av kroppens kraftigaste antioxidant som skyddar vår hud från skadliga ämne, som orsaker åldrande. Den piggar upp huden samt ger daglig skydd mot externa faktorer. Genom att ge huden dagligen glutation, förbättras solskadad hud, trött och livlös hy och reducerar pigmentfläckar. Huden får nytt liv! Glutation kan bidra till att minska dessa åldersrelaterade effekter genom att bekämpa de otäcka effekterna av fria radikaler och inflammation och har visat sig jämna ut hudtonen. Glutation har länge använts i hudvård för sina fördelar.
 • Kojicsyra - är ett naturligt ämne med antibakteriella egenskaper, som produceras av olika svamparter. Den används främst på grund av dess uppljusande och utjämnande egenskaper.
 • Arbutin – ljusar upp mörka fläckar, jämnar ut och ljusar upp hudtonen. Arbutin minskar utseendet av pigmentfläckar och hyperpigmentering.
 • Glycerin - ger otroligt mycket fukt till huden och att ha rätt fuktbalans i huden är viktigt för en bra barriär och en god elasticitet dvs för en frisk, balanserad och skyddad hud. Inom hudvård används glycerin som en mjukgörande men framför allt fuktbalanserande ingrediens. Den är effektiv när det kommer till att dra fukt till huden. Glycerin finns naturligt i vår hud och hjälper till att påskynda sårläkning, skydda huden och bevarar elasticitet.
 • C-vitamin – Antioxidantkraften av C-vitamin gör den till en av de viktigaste ingredienserna i vår hudvård. Det föryngrar huden, vilket gör att den verkar mer ungdomlig och samtidigt minskar åldrande tecken som ojämn ton, missfärgning och fina linjer och rynkor. C-vitamin hjälper också till att skydda din hud mot de skador som kan orsakas av solens UV-strålar. Genom att främja kollagenhälsa är vitamin C för huden transformativ, vilket skapar en hud som ser ljus och livlig ut.
 • Hyaluronsyra - är skönhetshyllans smartaste fuktmagnet. Det är också ett ämne som finns naturligt i kroppens vävnader, inklusive ögon, leder och framför allt, huden och då kroppen minskar produktionen av Hyaluronsyra redan från 25-års åldern, är det smart att fylla på den utifrån. Hyaluronsyra attraherar och binder vatten, vilket gör det till både fuktmagnet och fuktreservoar. Hyaluronsyra hålla upp till 1000 gånger sin vikt i vatten, vilket gör den värdefull för en återfuktad hud och för elasticitet. I huden bildar Hyaluronsyra en geléliknande konsistens som agerar fyllnadsmedel mellan hudens kollagen och elastin, vilket fyller ut huden inifrån. Hyaluronsyra ökar också cellaktiviteten i huden, och gör den mer tålig mot fria radikaler.
 • Kollagen - är ett protein som fungerar som en av de viktigaste byggstenarna för dina ben, hud, hår, muskler, senor och ligament. Kollagen är det som hindrar vår hud från att bli slappt, vilket ger oss det fylliga, ungdomliga utseendet. Vår kropp tillverkar naturligt kollagen, men denna produktion minskar med åldern. Eftersom vi förlorar kollagen när vi åldras är det rekommenderat att använda kollagen antingen i hudvård eller som tillskott som en del av en anti-aging skönhetsregim.
 • Aloe Vera - är en kraftfull, naturlig ingrediens som har intensivt återfuktande, mjukgörande, antibakteriella och lugnande egenskaper. Aloe Vera har använts i tusentals år för att t.ex. lindra bränd eller solskadad hud. Aloe Veras syra hjälper till att rensa porer.
 • Sheasmör - har använts i tusentals år i Afrika för sina mycket återfuktande egenskaper samt förmågan att hålla inne fukten i huden. Sheasmör är inte bara en underbar mjukgörare utan även rikt på vitamin A och E – antioxidanter som har flera härliga egenskaper för huden. Vitamin A är exempelvis ett av de mest studerade vitaminerna inom hudvård, och framför allt den potenta formen av vitamin A (retinol) verkar stärkande och förnyande på huden. Därför är vitamin A särskilt bra för personer med tunn, skör eller solskadad hud som behöver återuppbyggas. Vitamin E är å andra sidan även det ett välkänt reparationsvitamin som särskilt är känt för att motverka bildandet av fria radikaler i huden, en process som annars kan påskynda nedbrytningen av huden och ett för tidigt åldrande. Sheasmör innehåller således både mjukgörande, reparerande och närande ingredienser för huden – något som är särskilt uppskattat av den torra hudbarriären.
 • Betain - är ett ämne som finns naturligt i huden. Betain hjälper huden att binda fukt och förbättrar även hudens elasticitet. Dessutom stärker betain hudbarriären och skyddar mot irritation.
 • Lakritsrot - Denna kraftfulla antioxidant är mest känd för främst dess lugnande effekt och återfinns därför ofta i produkter för känslig hud. Lakritsrot hjälper till att skydda huden mot miljöföroreningar och har en utjämnande effekt på hudtonen och kan till och med dämpa mörka ringar under ögonen. Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract är en av de mest potenta antioxidanterna som hjälper till att stärka huden och minimera rodnader.

Användarinstruktioner:

 1. Arbeta in en klick mängd i hela ansikte, hals och dekolletage och låt krämen absorberas av huden.
 2. Använd morgon & kväll.
 3. Tänk på att låta krämen hinna sjunka in innan du applicerar något annat.

Innehåller: 50gr.

Ingredients:
WATER (AQUA), PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, BETAINE , BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER(SHEA BUTTER), ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA(LICORICE)ROOT EXTRACT,  GLUTATHIONE , BIOSACCHARIDE GUM-1, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, ARBUTIN, CITRUS NOBILIS FRUIT EXTRACT, TITANIUM DIOXIDE, HYDROLYZED COLLAGEN, KOJIC ACID, ASCORBIC ACID (VITAMIN C), PHENOXYETHANOL, SODIUM HYALURONATE (HYALURONIC ACID), PARFUM.

 


Item ID:
NHW-001

I love this product and i will purchase again.

Ingredients:

​WATER (AQUA), PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, BETAINE , BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER(SHEA BUTTER), ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA(LICORICE)ROOT EXTRACT,  GLUTATHIONE , BIOSACCHARIDE GUM-1, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, ARBUTIN, CITRUS NOBILIS FRUIT EXTRACT, TITANIUM DIOXIDE, HYDROLYZED COLLAGEN, KOJIC ACID, ASCORBIC ACID (VITAMIN C), PHENOXYETHANOL, SODIUM HYALURONATE (HYALURONIC ACID), PARFUM.

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Incl vat

Categories
Information