CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

Neutriherbs

Lightening & Brightening Face Cleanser

209 kr
Reg. 229 kr. You save 20 kr (9%)
Reviews: (4)
Available
Temporarily out of stock
Only a few left (125 items)
 • ✓ Swedish webshop
 •  Fast delivery 
 • ✓ Klarna checkout

All orders are normally shipped the same day or within 24 hours. (business day)

Delivery time 1-3 days with Postnord, Schenker or DHL.

Temporarily out of stock
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available!

Denna "whitening" ansiktsrengöring tvättar bort smuts, oljor och andra föroreningar samtidigt som det hjälper till att synligt ljusa upp pigmentfläckar och låter huden stråla. SymWhite® 377, Niacinamid och Jästextrakt hjälper alla till att exfolierar matta hudytor för att avslöja en ljusare och slätare hy.

Tar noggrant och skonsamt bort ansikts- och ögonmakeup, smuts och orenheter, samtidigt som hudens naturliga skyddsbarriär bibehålls.

Vad den gör:

 • Hjälper till att avslöja en mjuk, slät och mer strålande hud, samtidigt som den lättar upp och förfinar huden.
 • Ljusar upp hudtonen, akneärr och pigmentfläckar.
 • Hjälper huden att behålla den nödvändiga fukten samtidigt som den rengörs.
 • Rik och utsökt skum som är lätt att tvätta och inte torkar ut huden.
 • Huden blir mer strålande och jämnare.
 • Fungerar som en lättande skummande krämrengöring för mörka fläckar och mer livfull hy.
 • Passar alla hudtyper, speciellt de som upplever pigmentering, mörka fläckar, ojämn hudton och ojämn konsistens.
 • Formulerad med bl.a: SymWhite® 377, Niacinamid, Glycerin, Allantoin, Purslane, Jästextrakt.
 • Ej djurtestade.
 • Fri från parabener & alkohol.
 • 120ml

Vilka superingredienser finns det i Neutriherbs – Lighten Skin Face Cleanser?

 • SymWhite® 377 (Phenylethyl Resorcinol) - ett nytt blekningsmedel som har visat sig ha förmågan att hämma tyrosinasaktivitet. Det är också en av de bästa tyrosinashämmarna. SymWhite® 377 är ett naturidentiskt extrakt inspirerat av en potent, multifunktionell substans från tallar. Det är en stark antioxidant som också har fördelar för att göra huden ljusare, vilket främjar en jämn hy. SymWhite® 377 jämförbar med kojinsyra men utan hudirritation och tillhörande biverkningar.En klinisk studie med asiatiska försökspersoner visade att 0,5 % SymWhite® 377 är en effektivare lösning för ljusare hud än 1,0 % kojinsyra. SymWhite® 377 är effektivt mot hyperpigmentering orsakad av skadliga UV-strålar. Det främjar en strålande hy. Huden ser betydligt ljusare ut på 28 dagar. SymWhite® 377 är mycket säker att använda på huden.
 • Purslane (Portulaca Oleracea) - innehåller kraftfulla antioxidanter som stimulerar kollagen och cellreparation vilket resulterar i att rynkor och till och med ärrbildning minskar. Koppar främjar hyaluronsyra som fyller huden och mangan aktiverar antioxidantenzymer. Purslane främjar anti-aging enzymet telomeras som skyddar cellernas DNA-reparationsfunktion som fungerar som en regenerativ ungdomsbrunn för din hud. Purslane har de högsta nivåer av omega-3-fettsyror av alla grönsaker. Omega-3 är viktiga för att hålla cellväggarna genomträngliga för att släppa ut näringsämnen och gifter. Den har också CoQ10 vilket bidrar till att hålla huden intakt, jämn och tonad.
 • Jästextrakt - ger huden lyster och har en uppljusande effekt. Den innehåller även fermenterat jästextrakt som ger huden lyster och har en uppljusande effekt. Jästextrakt är en källa till betaglukan, som är en bra antioxidant, och i jästextraktform används den främst riktade mot uttorkad hud och pigmentering eller för att minska inflammation och åldrande.
 • Niacinamid - genom att stötta flera viktiga enzymfunktioner i huden ger niacinamid en lång rad effekter som tajtare porer till följd av ökad elasticitet, färre pormaskar och blemmor, ökad spänst, slätare textur och en starkare barriär med mindre fuktförlust och bättre motstånd mot yttre stressfaktorer som triggar känslighet i huden. Men mest känt är kanske niacinamid för att ge en jämnare hudton, både till följd av minskad rodnad och färre pigmenteringar. Den bromsar också framfarten av aknebakterien Cutibacterium acnes. Så har man känslig eller rosacea-benägen hud som lätt får utslag, eller vill jobba mot ålderstecken som förslappade porer, pigmenteringar och minskad elasticitet, hittar du en vän i niacinamid.
 • Allantoin - lindrar irritation och allergier och påverkar vävnadsregenerering och sårläkning.
 • Glycerin - ger otroligt mycket fukt till huden och att ha rätt fuktbalans i huden är viktigt för en bra barriär och en god elasticitet dvs för en frisk, balanserad och skyddad hud. Inom hudvård används glycerin som en mjukgörande men framför allt fuktbalanserande ingrediens. Den är effektiv när det kommer till att dra fukt till huden. Glycerin finns naturligt i vår hud och hjälper till att påskynda sårläkning, skydda huden och bevarar elasticitet.

Användarinstruktioner:

Fukta huden med vatten.
Arbeta in en klick mängd av rengöringen i handen och löddra upp.
Med cirkulära rörelser arbeta in skummet (krämen) i hela ansikte, hals och dekolletage.
Skölj av med rikligt med vatten.
Torka torrt.
Använd morgon & kväll.

Innehåller: 120ml

Ingredienser: AQUA, GLYCERIN, STEARIC ACID, MYRISTIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, LAURIC ACID, PALMITIC ACID, GLYCERYL STEARATE, COCAMIDE MEA, GLYCOL DISTEARATE, POTASSIUM COCOYL GLYCINATE, NIACINAMIDE, PHENYLETHYL RESORCINOL (SYMWITE 377), YEAST EXTRACT, PORTULACA OLERACEA EXTRACT, ALLANTOIN, ACRYLATES COPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, SILICA, PARFUM.


Item ID:
NHW-016

Det tar tid men börjar ser lite resultat
mycket bra och man känner sig fräsch vid första användning.

AQUA, GLYCERIN, STEARIC ACID, MYRISTIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, LAURIC ACID, PALMITIC ACID, GLYCERYL STEARATE, COCAMIDE MEA, GLYCOL DISTEARATE, POTASSIUM COCOYL GLYCINATE, NIACINAMIDE, PHENYLETHYL RESORCINOL (SYMWITE 377), YEAST EXTRACT, PORTULACA OLERACEA EXTRACT, ALLANTOIN, ACRYLATES COPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, SILICA, PARFUM.

Andra köpte även

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Incl vat

Categories
Information