100% Cruelty Free, High End Makeup Used By Pro`s Globally.

100% Cruelty Free, High End Makeup Used By Pro`s Globally.

Neutriherbs

Hemp Oil Rescue Serum for Acne Prone Skin

€23.93
Reg. €34.50. You save €10.57 (31%)
 (5)
Available
Temporarily out of stock
Only a few left (91 items)
Add to Wish List
Share this!
Temporarily out of stock
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available!

Detta hampafröolja serum minskar utseendet av torr, trött och akne benägen hud. Serumet hjälper till att rena igentäppta porer och förhindrar framtida utbrott medan det lugnar huden. Kombinationen av superingredienserna i detta hampafröserum gör den till ett måste för välmående hy!

Hur fungerar Neutriherbs Hemp Oil Rescue Serum for Acne Prone Skin?

Serumet är framtaget för den aknebenägna, torra och trötta huden. Hampafröolja är en olja som utvinns från hampaväxtens frön. Denna ”mirakelväxt” har varit en rik källa till mat, fiber och vegetabilisk olja i tusentals år. Berikad med fettsyror som omega-3 och omega-6* kan man säga att hampa är den bäst bevarade hemligheten inom hudvård och hälsa. Hampafröoljan anses ha exceptionellt återfuktande och vårdande egenskaper och ge effektiv lindring för stram och torr hud i kallt väder samt även stärka hudbarriären och låsa in rejält med fukt. 

Vilka fler ingredienser har Neutriherbs Hemp Oil Rescue Serum for Acne Prone Skin som kan vara intressant att veta om?

Portulaca oleracea-extrakt är den heta ingrediensen i Koreansk hudvård för att behandla infekterad och irriterad hud. Den är en rik källa på vitaminerna; E, A och C samt co-enzym Q10 som skyddar huden mot miljöpåfrestningar, motverkar åldrande och neutraliserar fria radikaler.

Och sist men inte minst Niacinamid är den multifunktionella superingrediensen som ger sig an allt från förstorade porer, fina linjer, ojämn hudton till att stärka upp hudbarriären. Det är en aktiv form av Vitamin B3.

Användarinstruktioner: 

  • Tvätta och klappa huden torr. Applicera toner före serumet.
  • Applicera ett tunt lager serum över det önskade området, låt torka.
  • När serumet har torkat helt, applicera din favoritkräm

Upplever du rodnad som inte försvinner med tiden, upphör då användning.

FRI från:

  • Ftalater
  • Sulfater
  • Gluten

Neutriherbs Hemp Oil Rescue Serum for Acne Prone Skin är ej testad på djur och veganvänlig

Innehåller: 30ml

Ingredienser:

AQUA, BUTYLENE GLYCOL, BETA-GLUCAN, GLYCERETH-26, NIACINAMIDE, CANNABIS SATIVA SEED OIL, 4-t-BUTYLCYCLOHEXANOL, POLYSORBATE 60, PENTYLENE GLYCOL, PHELLODENDRON AMURENSE BARK EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, PORTULACA OLERACEA EXTRACT, PHENOXYETHANOL, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, RETINOIC ACID (VITAMIN A ACID), SODIUM HYALURONATE (HYALURONIC ACID), ETHYLHEXYLGLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM.


Item ID:
NHHP-002


Jag blev rekommenderad det här serumet (har alla möjliga sedan innan, men har inte testat med hampaolja) och jag blev INTE besviken! Vilket härligt serum!

Jag tycker verkligen om detta serum. Störtskön på huden, går in lätt och dämpar rodnader. Jag hoppas jag kan få bukt med min akne också, då är den en fem-poängare!


Min favorit-duo är detta serumet med Hampa-krämen!

Äntligen har jag hittat ett serum som faktistk lugnar min hud! Jag blir så lätt röd, irriterad och får ibland stora kulor som inte går att klämma. Men jag har efter 3 veckor inte fått en enda sådan. Jag är inte lika röd längre och dessutom är jag inte torr heller. Jag älskar det här serumet!
Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Incl vat

Categories
Information