CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

Neutriherbs

Vitamin C Plus 20% Brightening & Firming Skin Serum

329 kr
Reg. 349 kr. You save 20 kr (6%)
Reviews: (8)
Available
Temporarily out of stock
Only a few left (79 items)
 • ✓ Swedish webshop
 •  Fast delivery 
 • ✓ Klarna checkout

All orders are normally shipped the same day or within 24 hours. (business day)

Delivery time 1-3 days with Postnord, Schenker or DHL.

Temporarily out of stock
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available!

Detta vitamin C plus serum från Neutriherbs innehåller en synergistisk antioxidantkombination av vitamin C, E och ferulsyra för att förbättra din huds skydd mot miljöskador orsakade av fria radikaler. Förutom dess skyddande antioxidantfördelar förbättrar denna formel tecken på åldrande för ett yngre utseende, samtidigt som den stramar upp och ljusar upp din hy.

Den höga koncentrationen av C-vitamin (20%) och ihopparat med Vitamin E, Ferulsyra, Alpha Arbutin och medicinalväxten Sallatsspikblad är detta C-vitamin serum en man inte kan önska mer av. 

Vitamin C Plus Brightening Firming Serum är ett mycket välkomponerat C-vitamin serum!

Vad den gör:

 • Skyddar mot skadliga UVA- och UVB -strålar.
 • 20% C-vitamin i 3 olika former: Ascorbic acid, Magnesium Ascorbyl Phosphate & Sodium Ascorbyl Phosphate.
 • Bidrar till kollagensyntes.
 • Innehåller även superingredienserna: Alpha Arbutin,  Ferulsyra, Vitamin E och Sallatsspikblad.
 • Superantioxidant som hjälper till att förhindra tecken på hudens för tidiga åldrande.
 • Förbättrar hudens struktur och jämnar ut hudtonen.
 • Ökar hudens lyster och bleker solfläckar och missfärgningar.
 • Ger överlägset antioxidantskydd.
 • Alkoholfri
 • Parabenfri
 • Glutenfri
 • Parfymfri
 • Passar alla hudtyper.
 • Ej djurtestad.

Hur fungerar Neutriherbs Vitamin C Plus Brightening Firming Skin Serum?

C-vitamin är en superantioxidant som fungerar ungefär som ett rostskydd som skyddar cellerna från oxidativ stress på grund av fria radikaler, skärmljus och solen. C-vitamin fyller flera funktioner i hudvården som lystergivande, utjämnande, kollagenbyggande och cellskyddande. C-vitamin spelar också en stor roll i tillverkningen av proteinämnet kollagen som ger huden fyllighet, fasthet och spänst. Den har också en lätt cellförnyande effekt, vilket ger en jämnare, klarare hudton med lyster eftersom den även bleker solfläckar och missfärgningar, detta gör den till en utmärkt ingrediens om man vill bromsa klockan. Den höga koncentrationen av C-vitamin och ihopparat med Vitamin E, Ferulsyra, Niacinamid, Alpha Arbutin och medicinalväxten Sallatsspikblad är detta C-vitamin serum en man inte kan önska mer av. Detta är ett mycket välkomponerat C-vitamin serum!

Vilka superingredienser innehåller Neutriherbs Vitamin C Plus Brightening Firming Skin Serum?

 • Ferulsyra är en ingrediens som allt fler producenter stoppar i solskydd eftersom denna ingrediens är speciellt effektiv på att skydda mot solskador (även på växten så att den inte vissnar!). Klinisk forskning har visat att antioxidantkapaciteten hos ferulsyra faktisk ökar när det exponeras för solljus. Ämnet gör att andra antioxidanter blir ännu effektivare. Det fungerar genom att det absorberar UV-strålar, men det betyder inte att det kan agera ensamt som en solskyddsfaktor i produkter utan den har bland annat en understödjande funktion till andra antioxidanter.
 • Alpha Arbutin minskar utseendet av pigmentfläckar och hyperpigmentering. Formulan har en hög koncentration av Alpha Arbutin som enligt studier sägs ge en mycket starkare effekt än Arbutin eller Beta-Arbutin.
 • Vitamin C Antioxidantkraften av C-vitamin gör den till en av de viktigaste ingredienserna i vår hudvård. Det föryngrar huden, vilket gör att den verkar mer ungdomlig och samtidigt minskar åldrande tecken som ojämn ton, missfärgning och fina linjer och rynkor. C-vitamin hjälper också till att skydda din hud mot de skador som kan orsakas av solens UV-strålar. Genom att främja kollagenhälsa är vitamin C för huden transformativ, vilket skapar en hud som ser ljus och livlig ut. Detta serum med C-vitamin använder en stabiliserad C-vitaminformel som är mindre benägen att försämras innan den absorberas av din hud. Det är därför serumet ger restaurerande fukt och antioxidanter för att förnya tonen, jämna ut strukturen och utseendet på din hud.
 • Vitamin E absorberas ner i huden och göra den mjuk och smidigt. Idealisk för torr hud, men alla hudtyper mår bra av vitaminet som hjälper till att stärka hudens motståndskraft, förebygger rynkor och skyddar huden. Denna antioxidant hjälper hudens celler att skydda sig från fria radikaler orsakade av bland annat föroreningar, cigarettrök och UVA/UVB-strålar. Den stärker hudens fuktbarriär, verkar anti-inflammatoriskt och skyddar mot solskador som exempelvis pigmenteringar, minskad elasticitet och bildandet av rynkor. Kollagenproduktionen ökar i huden, vilket leder till minskad utveckling av rynkor.
 • Sallatsspikblad är en medicinalväxt som förbättrar återfuktning och har lugnande fördelar för att omedelbart ge huden tillbaka sin lyster. Centella Asiatica som den också heter, är en stark antioxidant som stimulerar kollagenbildningen i huden vilket förbättrar elasticiteten.

Användarinstruktioner: 

Innehåller: 30ml.

Ingredienser:
AQUA, ASCORBIC ACID (VITAMIN C), PROPANEDIOL, GLYCERIN, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, SODIUM CITRATE,  HYDROGENATED LECITHIN, TOCOPHEROL (VITAMIN E), FERULIC ACID, GLUCOSYL HESPERIDIN, ASIATICOSIDE (CENTELLA ASIATICA), HYDROXYPHENYL PROPAMIDOBENZOIC ACID, ALPHA-ARBUTIN, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL,  1,2-HEXANEDIOL, HYDROXYACETOPHENONE, XANTHAN GUM, STEARETH-2, STEARETH-21, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CITRIC ACID.


Item ID:
NHSE-007

First week of application I feel like my face is oily and stinging. After 1 week, I don't feel any stinging on my face and the skin on my face is clearer.
Denna va helt magisk och perfekt med riktigt fet kräm efter
Det bästa som jag använt

Ingredienser:

AQUA, ASCORBIC ACID (VITAMIN C), PROPANEDIOL, GLYCERIN, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, SODIUM CITRATE,  HYDROGENATED LECITHIN, TOCOPHEROL (VITAMIN E), FERULIC ACID, GLUCOSYL HESPERIDIN, ASIATICOSIDE (CENTELLA ASIATICA), HYDROXYPHENYL PROPAMIDOBENZOIC ACID, ALPHA-ARBUTIN, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL,  1,2-HEXANEDIOL, HYDROXYACETOPHENONE, XANTHAN GUM, STEARETH-2, STEARETH-21, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CITRIC ACID.

Andra köpte även

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Incl vat

Categories
Information