CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

Neutriherbs

Oxygen Aqua Active Day & Night Kit

394 kr
Reg. 658 kr. You save 264 kr (40%)
Reviews: (14)
Available
Temporarily out of stock
Only a few left (129 items)
 • ✓ Swedish webshop
 •  Fast delivery 
 • ✓ Klarna checkout

All orders are normally shipped the same day or within 24 hours. (business day)

Delivery time 1-3 days with Postnord, Schenker or DHL.

Temporarily out of stock
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available!

Detta kit innehåller följande produkter:

1st NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Moisturizing Day Cream

En fyllig och rik dagkräm som boostar lystern, för en naturligt vacker hud. NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Moisturizing Day Cream är en synbart förbättrande hudvårdskräm som omedelbart slätar ut ojämnheter och ger lyster.

En kombination av en energigivande syre-booster, återfuktande och volymgivande ingredienser resulterar i en hud som mår bra och visar det också. Huden får en naturlig lyster och plumphet.

Vad den gör:

 • Avgiftar huden och ger en omedelbar lyster
 • Återfuktar och mjukgör
 • Ökar cellomsättningen för synligt strålande och återupplivad hud
 • Jämnar ut hudytan och hudtonen
 • Passar alla hudtyper

Hur fungerar NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Moisturizing Day Cream?

NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Moisturizing Day Cream är den ultimata dagkrämen för alla hudtyper & åldrar som behöver det där extra i sin mjukgörande dagkräm! Detta är en rik dagkräm som inte uppfattas tung eller igentäppande. Huden får en vacker lyster och blir redo för dagens alla påfrestningar.

Vilka superingredienser har NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Moisturizing Day Cream?

 • Aminosyror tillsammans med essentiella vitaminer och naturliga ingredienser skyddar kollagen och elastin från nedbrytning vilket i hudvård kan riktas mot olika problem för att hjälpa till att lugna huden, få mer spänst och minska fina linjer och rynkor. Aminosyror fungerar bäst med ytterligare ingredienser som hjälper till att bibehålla fukt i huden, som Glycerin och Sheasmör och man vet nu att Aminosyror gör så att de andra ingredienserna i hudvården arbetar hårdare!
 • Kollagen är ett protein som fungerar som en av de viktigaste byggstenarna för dina ben, hud, hår, muskler, senor och ligament. Kollagen är det som hindrar vår hud från att bli slappt, vilket ger oss det fylliga, ungdomliga utseendet. Vår kropp tillverkar naturligt kollagen, men denna produktion minskar med åldern. Eftersom vi förlorar kollagen när vi åldras är det rekommenderat att använda kollagen antingen i hudvård eller som tillskott som en del av en anti-aging skönhetsregim.
 • Aloe Vera är en kraftfull, naturlig ingrediens som har intensivt återfuktande, mjukgörande, antibakteriella och lugnande egenskaper. Aloe Vera har använts i tusentals år för att t.ex. lindra bränd eller solskadad hud. Aloe Veras syra hjälper till att rensa porer.
 • Vitamin E absorberas ner i huden och göra den mjuk och smidigt. Idealisk för torr hud, men alla hudtyper mår bra av vitaminet som hjälper till att stärka hudens motståndskraft, förebygger rynkor och skyddar huden. Denna antioxidant hjälper hudens celler att skydda sig från fria radikaler orsakade av bland annat föroreningar, cigarettrök och UVA/UVB-strålar. Den stärker hudens fuktbarriär, verkar anti-inflammatoriskt och skyddar mot solskador som exempelvis pigmenteringar, minskad elasticitet och bildandet av rynkor. Kollagenproduktionen ökar i huden, vilket leder till minskad utveckling av rynkor.
 • Glycerin ger otroligt mycket fukt till huden och att ha rätt fuktbalans i huden är viktigt för en bra barriär och en god elasticitet dvs för en frisk, balanserad och skyddad hud. Inom hudvård används glycerin som en mjukgörande men framför allt fuktbalanserande ingrediens. Den är effektiv när det kommer till att dra fukt till huden. Glycerin finns naturligt i vår hud och hjälper till att påskynda sårläkning, skydda huden och bevarar elasticitet.
 • Sheasmör har använts i tusentals år i Afrika för sina mycket återfuktande egenskaper samt förmågan att hålla inne fukten i huden. Sheasmör är inte bara en underbar mjukgörare utan även rikt på vitamin A och E – antioxidanter som har flera härliga egenskaper för huden. Vitamin A är exempelvis ett av de mest studerade vitaminerna inom hudvård, och framför allt den potenta formen av vitamin A (retinol) verkar stärkande och förnyande på huden. Därför är vitamin A särskilt bra för personer med tunn, skör eller solskadad hud som behöver återuppbyggas. Vitamin E är å andra sidan även det ett välkänt reparationsvitamin som särskilt är känt för att motverka bildandet av fria radikaler i huden, en process som annars kan påskynda nedbrytningen av huden och ett för tidigt åldrande. Sheasmör innehåller således både mjukgörande, reparerande och närande ingredienser för huden – något som är särskilt uppskattat av den torra hudbarriären.

Användarinstruktioner:

Du kan med fördel använda Neutriherbs alkoholfria Vitamin C toner före krämen.

Arbeta in en klick-mängd i hela ansikte, hals och dekolletage och låt krämen absorberas av huden. Använd morgon & kväll.

Neutriherbs produkter är ej djurtestade.

Innehåller: 50gr

1st NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Revitalize Night Cream

Reparera dagliga miljöskador, återställ fukt och återuppliva huden medan du sover. NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Revitalize Night Cream är nattkrämen som jobbar för dig medan din hud får vila. Denna nattkräm hjälper till att minska fina linjer och rynkor och normaliserar talgproduktionen. 

Bädda in huden i ett vårdande lager av fantastisk fukt, magnifik mjukhet och ljuvlig lyster – allt medan du sover.

Vad den gör:

 • Minskar utseendet av linjer och rynkor
 • Minskar talgproduktionen
 • Reparerar dagliga miljöskador
 • Hjälper till att främja kvarhållningen av fukt i huden
 • Passar alla hudtyper

Hur fungerar NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Revitalize Night Cream?

Det är faktiskt när du sover som huden jobbar som mest effektivt med bland annat reparation och cellförnyelse, så det är ett utmärkt tillfälle att förse huden med extra närande ingredienser. NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Revitalize Night Cream är den ultimata nattkrämen för alla hudtyper & åldrar som behöver det där extra! Detta är en rik nattkräm som inte uppfattas tung eller igentäppande. Bädda in huden i ett vårdande lager av fantastisk fukt, magnifik mjukhet och ljuvlig lyster – allt medan du sover.

Vilka superingredienser innehåller NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Revitalize Night Cream?

 • Hyaluronsyra Natriumhyaluronat eller sodium hyaluronate, är natriumsaltet av hyaluronsyra. Hyaluronsyra kan binda vatten upp till 1000 gånger sin egen vikt och huden ser plumpad ut direkt och fukthalten förbättras långsiktigt. Natriumhyaluronat har en mindre molekylstorlek än grundformen, vilket får den att enkelt penetrera hudens yta, och kan binda en relativt stor mängd vatten - upp till 1000 gånger sin egen vikt. Detta innebär att det kan tränga igenom till de djupare hudlagren, attrahera och behålla fukt, och främja absorptionen av näringsämnen som appliceras efteråt. Denna typ av småmolekylär hyaluronsyra återfinns ofta i hudvårdsprodukter för torr eller mogen hud, där den fuktgivande effekten behövs djupare ner i huden, för att fylla ut kollagenstrukturen, förbättra spänsten och öka fukthalten.
 • Purslane  eller Portulaca Oleracea innehåller kraftfulla antioxidanter som stimulerar kollagen och cellreparation vilket resulterar i att rynkor och till och med ärrbildning minskar. Koppar främjar hyaluronsyra som fyller huden och mangan aktiverar antioxidantenzymer. Purslane främjar anti-aging enzymet telomeras som skyddar cellernas DNA-reparationsfunktion som fungerar som en regenerativ ungdomsbrunn för din hud. Purslane har de högsta nivåer av omega-3-fettsyror av alla grönsaker. Omega-3 är viktiga för att hålla cellväggarna genomträngliga för att släppa ut näringsämnen och gifter. Den har också CoQ10 vilket bidrar till att hålla huden intakt, jämn och tonad.
 • Nyponrosfröolja innehåller en extremt hög koncentration av essentiella fettsyror - främst omega 3 och 6 fetter. Oljan bidrar till att förebygga skador på huden och främja hudens regeneration, hjälper till att reducera ärrskador, snabba upp hudens återhämtning efter skador och reducera uppkomsten av fina linjer och rynkor. Den absorberas snabbt in i huden, återfuktar och förhindrar uttorkning. Oljan är skonsam nog att använda på den känsliga huden runt ögonen.
 • Sötmandelolja är utmärkt för att återfukta och vårda din hud. Kinesiska kulturer har använt mandelolja som naturmedicin för att behandla torr hud och ärrbildning i alla tider. Hudvård med mandelolja passar för alla hudtyper, men är framför allt fördelaktig för en känslig och torr hud. Eftersom oljan är rik på omättade fettsyror, mineraler och vitaminer, verkar den både näringsgivande, mjukgörande och skyddande på en och samma gång. Mandelolja innehåller både omega 6 och 9 samt E-vitamin. Omega 6 är en essentiell fettsyra som kroppen inte kan tillverka själv och behöver tillföras utifrån. 
 • Lakritsrot: Denna kraftfulla antioxidant är mest känd för främst dess lugnande effekt och återfinns därför ofta i produkter för känslig hud. Lakritsrot hjälper till att skydda huden mot miljöföroreningar och har en utjämnande effekt på hudtonen och kan till och med dämpa mörka ringar under ögonen. Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract är en av de mest potenta antioxidanterna som hjälper till att stärka huden och minimera rodnader.
 • Kollagen är ett protein som fungerar som en av de viktigaste byggstenarna för dina ben, hud, hår, muskler, senor och ligament. Kollagen är det som hindrar vår hud från att bli slappt, vilket ger oss det fylliga, ungdomliga utseendet. Vår kropp tillverkar naturligt kollagen, men denna produktion minskar med åldern. Eftersom vi förlorar kollagen när vi åldras är det rekommenderat att använda kollagen antingen i hudvård eller som tillskott som en del av en anti-aging skönhetsregim.
 • Vitamin E absorberas ner i huden och göra den mjuk och smidigt. Idealisk för torr hud, men alla hudtyper mår bra av vitaminet som hjälper till att stärka hudens motståndskraft, förebygger rynkor och skyddar huden. Denna antioxidant hjälper hudens celler att skydda sig från fria radikaler orsakade av bland annat föroreningar, cigarettrök och UVA/UVB-strålar. Den stärker hudens fuktbarriär, verkar anti-inflammatoriskt och skyddar mot solskador som exempelvis pigmenteringar, minskad elasticitet och bildandet av rynkor. Kollagenproduktionen ökar i huden, vilket leder till minskad utveckling av rynkor. 

Användarinstruktioner:

Du kan med fördel använda Neutriherbs alkoholfria Vitamin C toner före krämen.

Arbeta in en klick-mängd i hela ansikte, hals och dekolletage och låt krämen absorberas av huden. Använd morgon & kväll.

Neutriherbs produkter är ej djurtestade.

Innehåller: 50gr

Denna produkt kan du beställa även med prenumeration.

Ingen bindningstid. Inga dolda avgifter. Avsluta eller ändra din prenumeration när som helst. Klicka här för att läsa mer om prenumerationer.

Ingredienser:
NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Moisturizing Day Cream:
Water (Aqua), Paraffinum Liquidum, AminoAcid Compound, Petrolatum(Vaseline), Propylene Glycol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Butyrospermum Parkii Butter(Shea Butter), Collagen, AloeBarbadensis Leaf Extract, Carbomer, Tocopherol (Vitamin E), Triethanolamine, Cetearyl Alcohol&Cetearyl Glucoside, Phenoxyethanol, Perfume

NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Revitalize Night Cream:
Water (Aqua), Paraffinum Liquidum,Petrolatum(Vaseline), Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Rose HipOil, Glycol Stearate, Cetyl Alcohol , Prunus Amygdalus Dulcis(Sweet Almond Oil, GlycyrrhizaGlabra(Licorice)Root Extract, Portulaca Oleracea Extract, Betaine , stearyl alcohol, Collagen, Tocopherol (Vitamin E), Carbomer , Triethanolamine, sodium hyaluronate (Hyaluronic Acid), Phenoxyethanol , Perfume


Item ID:
NHO-KIT1

Jättenöjd, funkar utmärkt för min hy.
Används av en 14 åring med torr hy. Hon är mycket nöjd. Kombineras med Neutriherbs Hyaluronic Acid + Vitamin C serum och ser ett mycket bra resultat.
Jättebra kräm!!

Andra köpte även

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Incl vat

Categories
Information