CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

Neutriherbs

Derma Roller PRO 0,3mm Titanium

279 kr
Reg. 399 kr. You save 120 kr (30%)
Reviews: (12)
Available
Temporarily out of stock
Only a few left (46 items)
 • ✓ Swedish webshop
 •  Fast delivery 
 • ✓ Klarna checkout

All orders are normally shipped the same day or within 24 hours. (business day)

Delivery time 1-3 days with Postnord, Schenker or DHL.

Temporarily out of stock
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available!

Vetenskapligt bevisad metod – Dermaroller, skinroller, hudroller kärt barn har många namn men faktum är att mikronålsbehandling har funnits i mer än 100 år och utförs dagligen på skönhetskliniker. Neutriherbs har tagit fram en skonsammare & säkrare variant för hemmabruk med huvudsyftet att hjälpa huden ta upp näringsämnen bättre och som inte går fullt lika djupt ner i huden. Vi introducerar Neutriherbs Derma Roller 0,3mm 540 titanium nålar som är 3-4 gånger starkare än rostfritt stål och därmed håller de längre och förblir skarpare.

Enkelt, säkert och ger resultat! 

Hur fungerar Neutriherbs Derma Roller 0.30mm?

Rollern har två viktiga syften: Dels att simulera en fiktiv skada så att kroppen startar en naturlig läkprocess, vilket bland annat gör att produktionen av kollagen och elastin ökar och ny hud skapas, samt att öppna upp mikrokanaler i huden, vilket gör att den blir mer mottaglig för efterbehandlade produkter. Vi har valt att endast förse våra kunder med 0,3mm nålar då vi anser att det är en säker längd för hela ansiktet (förutom ögonlock) samt att vårt syfte med att introducera Neutriherbs Derma Roller är att få ut det mesta av serum. Mikronålsbehandling är en vetenskapligt bevisad metod.

Hur behandlar jag huden på bästa sätt?

Att behandla huden med små nålar låter kanske lite läskigt, men det gör inte ont. Känslan är lätt stickande – och på vissa ställen – smått kittlande. Efteråt kan det kännas ungefär som när man varit ute i solen lite för länge och huden ska bli aningen rosig och röd, då är du rätt ute.

Rulla endast på frisk hud, alltså inte på öppna sår, finnar eller inflammerade partier då dessa bakterier kan föras vidare.

Då huden är extra mottaglig och kan bli rosig är det bäst att få in rutinen att rulla på kvällen. På så vis hinner huden återhämta sig innan den möter solljus eller täcks av hudkräm och smink.

0,3mm kan alla använda och är en bra längd att börja med. Längden passar personer som har känslig och tunn hud och önskar få lyster och spänst.

Precis som att en pincett, sax eller rakhyvel blir slö efter ett tag bör även hudrollern bytas ut emellanåt. Och i detta fall är detta ytterst viktigt att alltid ha skarpa nålar och du bör därför byta ut din skinroller efter ca 2 månader, vid regelbunden användning.

Så hur går jag tillväga och får den där GLOWEN?

 1. HYGIEN ÄR A OCH O

  Rengör alltid rollern noga och desinficera. Även huden ska vara ren och torr. Efteråt ska du skölja av verktyget och återigen desinficera det. Vi rekommenderar klorhexidinsprit som du finner på apoteket.

   

 2. RULLA RÄTT

  Rulla fram och tillbaka med ett jämnt och lätt tryck i alla olika riktningar. Är det första gången du testar, börja försiktigt och tryck inte för hårt. Du kan öka trycket när du känner dig bekväm. Undvik ögonlock & läppar.

  Hela behandlingen bör ta ungefär två till fem minuter och ska utföras fem till sju dagar. Låt därefter huden vila lika många dagar så att den får en chans att återhämta sig. 

  Lägg tillbaka rollern i sin behållare, ren och desinficerad.

   

 3. APPLICERA ETT SERUM FÖR DITT ÄNDAMÅL

  Här hjälper vi dig att välja rätt serum för dig:

  -Vitamin – C + Hyaluronic acid Serum - få strålande lyster & jämnare hudton. 

  -Retinol + Vitamin E – för mogen hy, få föryngrande effekt.

  -Hyaluronic Acid Serum + Vitamin C – fylligare hud & lyster.

   

 4. RULLA HELST KVÄLLSTID

  Då huden är extra mottaglig och kan bli rosig är det bäst att få in rutinen att rulla på kvällen. På så vis hinner huden återhämta sig innan den möter solljus eller täcks av hudkräm och smink.

Innehåll: 1st skinroller med 540 titanium nålar, 1st behållare.


Item ID:
NHT-033

Behöver mer tid för att kunna betygsätta. Återkommer snart!
mycket bra produkt
Jättebra!

Andra köpte även

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Incl vat

Categories
Information