CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

Neutriherbs

Face Massage Roller Kit 3 in 1 - Retinol Skin Serum

599 kr
Reg. 799 kr. You save 200 kr (25%)
Available
Temporarily out of stock
Only a few left (124 items)
Add to Wish List
Share this!
Temporarily out of stock
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available!

Denna dynamiska ansiktsmassage duon kommer att ta din ansiktsvård till en helt ny nivå! 

Ge din hud en boost och koppla av med den stimulerande, milda massagen med Rose Quartz Face Massage Roller och Gua Sha-verktyget, medan kombinationsserumet - en unik blandning av vitaminer - ger näring och skyddar, vilket ger din hud den vård den förtjänar.

Vad de gör:

 • Ger en välgörande och lystergivande ansiktsmassage
 • Verktygen hjälper till att stimulera blodcirkulationen i ansiktet, lugna svullnader och mjuka upp spända ansiktsmuskler. 
 • Förstärker och tar fram konturer.
 • Lämnar huden mjuk och smidig, med en vacker lyster.
 • Passar alla hudtyper.

Hur fungerar Neutriherbs Rose Quartz Face Massage Roller Kit 3 in 1 - Retinol Skin Serum?

Rosenkvarts är en mineral som även kallas för 'kärlekens sten'. I det gamla Egypten var stenen känd för sin påstådda förmåga att skjuta upp tecken på åldrande. Rosenkvarts står för milda, positiva energier och kärlek i alla former och är dessutom vacker att titta på och känns behaglig mot huden

Neutriherbs Rose Quartz Face Massage Roller & Gua Sha Tool stimulerar lymfsystemet, mjukar upp spända ansiktsmuskler och kan därmed hjälpta till mot huvud-& nackvärk och annan kronisk värk i ansiktet samt nacke. Ansiktsrollern är perfekt för att effektivt massera in serum eller ansiktskräm och kan även rullas ovanpå din sheet mask för att ge en extra skjuts och förbättra absorptionsförmågan. Gua Sha Tool förbättrar ansiktets konturer och dränerar lymfsystemet och på så sätt minskar svullnad i ansiktet. Gua Sha Tool ska också användas i nacken för lymfatisk dränering och för att hjälpa blodflödet.  Detta verktyg används traditionellt i Kina där kvinnor är kända för deras vackra, ungdomliga & spänstiga hy. 

Retinol också kallad Vitamin A, är den mest studerade vitaminen inom hudvård och en av de effektivaste forskarna vet. Neutriherbs Retinol + Vitamin E Serum innehåller bara rena & aktiva ingredienser och har i kliniska studier visats ha en föryngrande effekt genom att öka kollagenproduktionen så att huden håller sig spänstig och motverkar ålderstecken samt ger ökad lyster!

 • Föryngrande effekt; fina linjer och rynkor reduceras.
 • Ökar också hudens cellförnyelse, vilket reducerar pigmentering och jämnar ut hudton.
 • Ger ökad lyster och jämnar ut hudstrukturen.
 • Hög halt 2.5% retinol.

Användarinstruktioner:

 • Neutriherbs Rose Quartz Face Massage Roller: Applicera serumet och rulla den större eller mindre stenen beroende på område med ett lätt tryck i en uppåt-riktande och/eller utåt-riktande rörelse ca 5-10 gånger per område. 
  Ett tips är att förvara din Rosenkvarts Roller i frysen, den kalla stenen hjälper till att minska puffighet i ansiktet.
 • Gua Sha Tool: Applicera serumet och börja alltid i mitten av ansiktet och arbeta utåt och snett uppåt. Håll med ena handen fingrarna i mellan brynen, och skrapa uppåt från ögonbrynen till hårfästet. Håll sedan fingrarna vid sidan av näsan och håll verktyget bredvid på kinden och dra utåt och uppåt. Håll fingrarna på hakan och dra verktyget längsmed hakan. Dra sedan verktyget nedåt på halsen. Dra ca 5-10 gånger per område. 

Kitet innehåller:

 • 1x roskvartsrulle: 100% solid brasiliansk rosenkvarts, rullen med dubbla ändar hjälper omedelbart att ge tydlig kontur, minska svullnader och hjälper till att massera in hudvård i ansikte, ögon och kropp. Rose Quartz Roller gör att blodet kommer upp till ytan då den svalkar och stimulerar musklerna för att ge ansiktet ett uppfriskat och strålande utseende.
 • 1x Gua Sha-verktyg: 100% solid brasiliansk rosenkvarts är en naturlig, alternativ terapi som innebär att du skrapar din hud med ett massageverktyg för att förbättra din cirkulation, stimulerar lymfsystemet och mjukar upp spända ansiktsmuskler. Denna forntida kinesiska läkningstekniken erbjuder en unik riktning för bättre hälsa och hanterar problem som kronisk smärta. Den ultra-släta ytan kan aldrig skada din hud. Används på nacke, ansikte och rygg
 • 1X Retinol + Vitamin E Skin Serum ett rikt, koncentrerat antioxidantserum med en effektiv men mild mängd retinol som återställer fukt samtidigt som det försvarar sig mot stress från fria radikaler och tecken på åldrande.

Item ID:
NHRO-001RE

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Incl vat

Categories
Information