100% Cruelty Free, High End Makeup Used By Pro`s Globally.

100% Cruelty Free, High End Makeup Used By Pro`s Globally.

Viseart

Concealer, Corrector & Contour HD Palette

€61.95
Reg. €88.54. You save €26.59 (30%)
 (8)
Temporarily out of stock
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available!

Viseart Concealer, Corrector & Contour HD Palette has a selection of 12 creamy shades in an indispensable palette.

Essential for camouflaging, concealer, correction and shading.
This concealer, corrector & contour palette contains a range of shades of yellow, salmon-pink, green, orange and pink undertones for all skin tones.

Ideal for sensitive skin and has a buildable coverage that is perfect for HD camera.

  • Cruelty Free
  • Handmade in France
  • Contains: 12 creamy shades, total: 24gr.

Free from:

  • Parabens
  • Sulfates
  • Phthalates
  • Mineral oil
  • Silicone oil
  • Petrochemicals
  • Gluten

Item ID:
VPCT01


Jag önskar att jag hade känt till denna innan jag köpte Anastasia contouring kit (fruktansvärd)! Om du ger den här ett försök blir du inte besviken!!

Jag har tittat på den här paletten ganska länge och färgvalet fångade först mitt intresse. Den har en grön korrigering samt 7 persiko-nyanser som varierar från väldigt ljus porslinshy till mörkbrun, så jag kan använda den här hela året (yay!). Jag planerar att använda den mörka till contouring. Den kostar en del, men dyr? NEJ. Behöver du flera concealers på en gång, eller om du har mörka ringar under ögonen, är det väl värt investeringen.

Jag har lila pigmentering under mina ögon och 95% av alla concealers fungerar därför inte för mig. Inte Dior, inte MUFE, inte Kat Von D. Men denna gör det!

Jag måste säga att detta är en av de bästa investeringarna, i smink, jag har gjort. Jag använder den huvudsakligen för mina riktigt mörka ringar under ögonen och den gör underverk. Det lägger sig inte i vecken och och känns verkligen lätt. Jag behöver bara använda lite eftersom den har mycket bra pigmentering. Det är värd sitt pris!

Jag är så förvånad, var inte säker på att det skulle vara värt priset, men det var det! Fantastiska krämconcealers som sitter mycket fint på huden!

Propanediol Dicaprylate (Vegetable Derived), Silica (Mineral), Ricinus Communis Seed Oil (Plant Derived), Copernicia Cerifera (Carnauba Wax Plant Derived), Cera Alba (Beeswax), Hydroxystearic/Linolenic/Oleic Polyglycerides (Mineral Clay), Octyldodecanol (Plant Derived), Disteardimonium Hectorite (Mineral Clay), Propylene Carbonate (Vegetable Derived), Butyrospermum Parkii (Shea Butter Plant Derived), Tocopherol (Vitamin E Plant Derived). May Contain +/- CI 77492, CI 77491, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide), Blue 1 CI (42090), Red 7 (CI 15850).

Recommended accessories for this item

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Incl vat

Categories
Information