CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

CUSTOMER REVIEWS 4.7/5  |  DELIVERY FROM SWEDEN

Neutriherbs

PRO Eyelash & Brow Serum XL 5ml

€47.22
Reg. €59.05. You save €11.83 (20%)
 (17)
Type of purchase
Available
Delivery time: 4-5 days
Only a few left (77 items)
Add to Wish List
Share this!
Delivery time: 4-5 days
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available!

Neutriherbs PRO Ögonfransserum är biljetten till naturligt långa och flörtiga fransar. Med endast premium ingredienser får dina ögonfransar & bryn samt det känsliga ögonområdet, den bästa vård och möjlighet att växa sig långa och starka. Detta ögonsfransserum kommer i 5ml XL förpackning som ger dig bästa värdet för dina pengar. Din resa till dina drömfransar & ögonbryn börjar här!

Hur fungerar Neutriherbs PRO Ögonfransserum - Eyelash & Brow Serum? 

En grundförutsättning för hårtillväxt, oavsett var på kroppen, är att hårsäcken får näring. Detta ögonfransserum fungerar på två sätt; Dels stimuleras fransroten med näring och protein, vilket hjälper kroppen att bygga starka fransar under tillväxtfasen. Ögonfransarna & ögonbryn som växer fram blir starkare, tjockare, längre och ibland mörkare. Detta ögonfransserum innehåller ingredienser som skyddar mot yttre hot som kan få ögonfransarna & ögonbrynen att falla av i förtid – fransens livscykel blir helt enkelt längre.

Vilka ingredienser har Neutriherbs PRO Ögonfransserum - Eyelash & Brow Serum som gör att mina ögonfransar och ögonbryn växer?

Detta ögonfransserum är fullsmockat med godheter men här förklarar vi de viktigaste; Panthenol ger flexibilitet till fransarna så de behåller fin stuns. Biotinoyl Tripeptide-1, stimulerar fransrotens keratinocyt spridning och hjälper till att reparera skadat hår. Myristoyl Pentapeptide-4, har visats i studier att stimulera keratingenerna så fransarna växer längre, blir starkare och sitter kvar bättre.
Och du får hela 5ml i denna XL förpackning för bästa värde för dina pengar!

Fri från:

 • Parabener
 • Sulfater
 • Parfym
 • Hormonella ämnen
 • Pigment

Användarinstruktioner: 

 • Appliceras endast på ett rengjort & torrt ögonområde
 • Doppa penseln 1 gång per öga eller bryn
 • Applicera på övre fransraden och brynen
 • Torka bort överflödigt serum om det skulle komma in mot ögat
 • Använd morgon & kväll
 • När du nått fullt resultat räcker det med att underhålla två gånger i veckan.

Neutriherbs produkter är aldrig testade på djur.

Innehåll: 5ml XL förpackning, bästa värde för dina pengar

Ingredienser:

WATER, GLYCERIN, AMINO ACIDS, PANTHENOL, PROPYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, NIACINAMIDE, PORTULACA OLERACEA EXTRACT, TERMINALIA CHEBULA FRUIT EXTRACT, PANAX GINSENG (ASIAN GINSENG) ROOT EXTRACT, MALUS DOMESTICA (APPLE) FRUIT CELL CULTURE EXTRACT, ALLANTOIN, TOCOPHEROL(VITAMIN E), SORBITOL, PHENOXYETHANOL, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1, MYRISTOYL PENTAPEPTIDE-4


Item ID:
NHPR-003

Efter en veckas tid av användning känns detta fransserum lovande! Jag har inte fått några reaktioner på mina ögon eller huden runtom, den är lätt att applicera. Efter bara en vecka har jag lagt märke till att fransarna är mörkare och de ser tjockare ut. Jag vet att man ska använda serumet i ca 4 veckor för att säga slutgiltigt resultat, men jag är väldigt optimistisk eftersom jag redan nu ser resultat.

Har använt serumet i lite mer än två veckor och börjar nu se att fransarna är mer markerade. De är också lättare att böja med ögonfransböjaren vilket är ett stort plus för mig då mina fransar inte har hållit sin böj något vidare. Nöjd!

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Incl vat

Categories
Information