100% Cruelty Free, High End Makeup Used By Pro`s Globally.

100% Cruelty Free, High End Makeup Used By Pro`s Globally.

Sminkspegel - Bäst i test 2019

sminkspegel bäst i test sminkspegelbutiken 2019

PÅ HUD & KOSMETIKMÄSSAN UTSÅGS ÅRETS SMINKSPEGEL 2019

Om man vill köpa en sminkspegel med belysninghur skall man då veta vilken man skall köpa?

Sminkspeglar med belysning har på några år blivit en eftertraktad produkt i många hem. Anledningen till denna nya trend är antagligen skönhetsbloggarna som inte kunde filma och fota sminkningar i badrummet utan flyttade ut i sovrummet och behövde en spegel med ljus. Men även makeupartister menar att om man inte har bra ljus på sminkspegeln så är det omöjligt att lägga en perfekt makeup. 

 

 

Inspirationen till de flesta speglarna kommer ifrån Hollywoodspeglar som används av filmstjärnor på 40-talet.

Idéen till att göra en "Bäst I Test" av sminkspeglar uppkom efter att vi själva tänkt köpa speglar men utbudet har blivit så stort att vi tyckte det är svårt att veta vilken man skulle välja. Ingen vi frågade hade något riktigt bra svar och det fanns ingenstans man kunde gå för att jämföra speglarna live.

Då bestämde vi oss för att skaffa speglar från olika leverantörer och i samarbete med SHRs Hud & Kosmetikmässa fick vi möjlighet att exponera alla speglar på en rad och låta skönhetsbranschen ge sitt omdöme om sminkspeglar med belysning. 

Vi valde ut nio populära speglar (Bauhaus spegel hade utgått)

Utbudet blev följande sminkspeglar av nio olika tillverkare / märken / leverantörer: Aliexpress, Brightbeauty, Clas Ohlson, Icon Mirror, IKEA, Mirrormirror, Rusta, Sminkspegel, X-Diamond.

 

 

Vi bad mässbesökarna att bedöma speglarna efter följande kriterier. De skulle ge betyg 1-5. Där 1 är undermåligt och 5 är toppbetyg:

Produktens kvalitet: Hur tycker du att ramen känns, står den stabilt, skruva gärna ur och i lamporna, hur känns dimmer, hur känns elsäkerheten.

Belysning/lampor: Är ljuset bra för makeup, blir lamporna varma, flimrar dem, håll upp telefonen och starta kameran så ser du om det flimrar. 

Design/utseende: Vad anser du om spegelns design och utseende.

RESULTAT AV MAKEUP/VANITY MIRROR

BÄST I TEST SMINKSPEGEL 2019

Nedan har ni resultatet från omröstningen där 310 personer deltog. 

ÅRETS VINNARE SMINKSPEGEL AV BÄST I TEST 2019:

Icon Mirror Infinity Pro Sminkspegel

 

bäst i test sminkspegel vanity mirror 2019 årets sminkspegel iconmirror infinity sminkspegel

 

 

ÅRETS SMINKSPEGEL 2019:

ICON MIRROR - INFINITY PRO

Vi kan meddela att årets sminkspegel 2019 går till märket Icon Mirror med deras Infinity PRO. Den vinnande sminkspegeln är 0.4 cm tjockt, och på baksidan av spegeln finns både ett upphängningsbeslag för att underlätta väggmontering samt ryggstöd med gångjärn som viks ut för att spegeln skall kunna stå stadigt på ett bord. Spegeln har en ram som är producerad av 50% återvunnen polystyren samt baksida och bakstöd i MDF. Icon Mirrors Infinity PRO drivs med LED teknik för lågvolts lampor (24 volt). Infinity Pro sminkspegeln levereras med 12 st unika LED filamentlampor som har 3200 Kelvin som anses vara det kalla rena makeupljus som makeupartister föredrar. LED lamporna blir aldrig varma tack vare att drivern inte sitter i lampan utan i transformatorn. (högsta elsäkerhet) Den har en vanlig stickkontakt som passar i alla eluttag. Spegelns ljus kan justeras med hjälp av medföljande fjärrkontroll.

Pris just nu: 3649 kr (ord. pris: 4599kr)

Köp här!

¨sminkspegel test bäst i test iconmirror infinity sminkspegel

 

 

0 comments

No one has comment this post yet. Be the first one to send a comment!

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Incl vat

Categories
Information