100% Cruelty Free, High End Makeup Used By Pro`s Globally.

100% Cruelty Free, High End Makeup Used By Pro`s Globally.

Neutriherbs

PRO Retinol Face Cream - Intense Youth & Renewal

€22.32
Reg. €37.26. You save €14.94 (40%)
 (130)
Variant
Available
Delivery time: 3-5 days
Only a few left (1186 items)
Add to Wish List
Share this!
Delivery time: 3-5 days
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available!

Neutriherbs PRO Retinol Face Cream ger den högsta koncentrationen av retinol (vitamin A) som går djupt in under hudens yta, snabbt och effektivt. Det hjälper till att minska fina linjer, rynkor och för tidigt åldrande. Även djupare rynkor och linjer kan få en tydlig förbättring och huden blir slätare och mer jämn. Det absolut bästa valet för mogen hy eller när du börjar se de första tecknen för linjer / rynkor. PRO Retinol Face Cream förhindrar att huden åldras, från källan.

Hur fungerar Neutriherbs Retinol Cream?

Neutriherbs Retinol Cream stöder naturlig kollagenproduktion och snabbare cellomsättning, vilket gör din hud synligt mjukare och yngre. 

Retinol också kallad Vitamin A, är den mest studerade vitaminen inom hudvård och en av de effektivaste forskarna vet. Neutriherbs PRO Retinol innehåller bara rena & aktiva ingredienser och har i kliniska studier visats ha en föryngrande effekt genom att öka kollagenproduktionen så att huden håller sig spänstig och motverkar ålderstecken samt ger ökad lyster! Det finns få hudproblem som retinol inte kan påverka till det bättre. Retinol är en så kallad cellkommunicerande ingrediens som säger till hudcellerna att bete sig mer som unga och friska hudceller. Denna mångsysslare reglerar också talgproduktionen och kan därför motverka akne och pormaskar och den har en fin effekt på akneärr. Retinol ökar också hudens cellförnyelse, vilket reducerar pigmentering orsakad av solskador, och jämnar ut hudtonen. Retinol är en effektiv variant av A-vitamin, som tack vare dess mycket små molekyler kan penetrera det yttre lagret av huden som mest består av döda hudceller, och nå de levande cellerna i hudlagret under. På så vis kan retinol jobba effektivare och leverera bättre resultat än de ingredienser som bara jobbar på hudytan.

Allt detta ger resultat som verkligen syns i spegeln!

Användarinstruktioner:

Applicera morgon och kväll, på ren hud över hela ansiktet, hals och dekolletage. Massera in den helst med cirkulära rörelser uppåt och utåt.

Viktigt att alltid använda solskydd när man använder Retinol eftersom den ökar hudens känslighet för solen.

Vilka fler ingredienser har Neutriherbs PRO Retinol Face Cream som kan vara intressant att veta om?

  • Grönt te extrakt innehåller mycket antioxidanter och har en lugnande och helande effekt på huden. Det har också påvisats av amerikanska forskare att polyfenoler i grönt te har en antioxidativ effekt när te-extrakt läggs på huden. Extraktet hjälper också att minska svullnader i huden.
  • Malus Domestica Fruit Cell Culture extrakt. Dessa stamceller fördröjer åldrandet och ökar vitaliteten i hudens egna stamceller och kommer från Malus Domestica Fruit Cell Culture, en äppelsort från Schweiz.

Neutriherbs produkter är ej djurtestade.

Innehåller: 50ml

Ingredienser:

WATER, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, SQUALANE, DIMETHICONE, PARAFFINUM LIQUIDUM, GREEN TEA EXTRACT, MALUS DOMESTICA (APPLE) FRUIT CELL CULTURE EXTRACT, CETEARYL ALCOHOL, OCIMUM SANCTUM LEAF EXTRACT, CETEARYL GLUCOSIDE, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, TOCOPHEROL(VITAMIN E), CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, PANTHENOL(VITAMIN B5), HYALURONIC ACID, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, RETINOL, DISODIUM EDTA, DEXTRAN.


Item ID:
NHPR-001


Älskar den. Krämig men går in snabbt i huden. Känner mig återfuktad hela dagen trots kall, torr vinterluft.


Bra burk och härlig cream

Retinol face cream har jag haft i två veckor nu. Är en behaglig känsla i ansiktet, lätt att stryka på.
Jättebra konstruktion att få ut creamen, man behöver inte ”gräva”
med fingrarna i burken.

Den andra burken jag köpt och den är verkligen beroendeframkallande , så mjuk och skön som silke mot huden och så fin jag blivit ansiktet . Tack för en skön ansiktscream

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Incl vat

Categories
Information