100% Cruelty Free, High End Makeup Used By Pro`s Globally.

100% Cruelty Free, High End Makeup Used By Pro`s Globally.

Neutriherbs

24K Gold Hydrating & Refreshing Skin Mist

€27.67
Reg. €34.62. You save €6.95 (20%)
 (3)
Available
Temporarily out of stock
Only a few left (71 items)
Add to Wish List
Share this!
Temporarily out of stock
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available!

Neutriherbs 24K Gold Skin Mist är nog den vackraste accessoaren att ha på skönhetshyllan eller för att ta med sig under dagen, men låt dig inte luras, denna mist innehåller 24K guld, hyaluronsyra, nyponrosfröolja för att omedelbart ge näring och återuppliva huden. Den kan sprayas direkt på huden eller ovanpå ditt smink, din hud kommer att älska den!

  • Återfuktar och regenererar huden.
  • Ger ett glow & fräschar upp huden.
  • Sprayas direkt på huden eller över smink under dagen.

Hur fungerar Neutriherbs 24K Gold Skin Mist?

Används 24K Gold Skin Mist direkt på huden så kan du åtnjuta de välgörande effekterna, men den kommer också att vara en uppskattad kompanjon under dagen för att fräscha upp hela din look vare sig om du har smink eller inte. Denna fina mist ger ett glow och dewy finish samt säkerställer att ditt smink har rätt grund att vila på och håller det bättre på plats, allt medan huden får omedelbar näring. Under dagen blir huden ofta trött, torr och ser inte lika fräsch ut längre pga torra lokaler, skärmljus, vind och kall luft. Spraya då närhelst du känner för det, ett stort X över ansiktet och omdelebart har du fått en uppfräschning som både känns och syns. Du har fått ditt glow tillbaka!

Användarinstruktioner:

Håll flaskan ca 20cm från ansiktet och spray som ett stort X över ansiktet och sedan tvärs över hals och dekolletage. Kan sprayas på ren hud och med smink på.

Vilka fler ingredienser har Neutriherbs 24K Gold Skin Mist som kan vara intressant att veta om?

  • Nyponrosfröolja innehåller en extremt hög koncentration av essentiella fettsyror - främst omega 3 och 6 fetter. Oljan bidrar till att förebygga skador på huden och främja hudens regeneration, hjälper till att reducera ärrskador, snabba upp hudens återhämtning efter skador och reducera uppkomsten av fina linjer och rynkor. Den absorberas snabbt in i huden, återfuktar och förhindrar uttorkning. Oljan är skonsam nog att använda på den känsliga huden runt ögonen.
  • Hyaluronsyra är skönhetshyllans smartaste fuktmagnet. Det är också ett ämne som finns naturligt i kroppens vävnader, inklusive ögon, leder och framför allt, huden och då kroppen minskar produktionen av Hyaluronsyra redan från 25-års åldern, är det smart att fylla på den utifrån.

24k guld gold ski mist neutriherbs

Neutriherbs 24K GOLD SKIN MIST är parabenfri och alkoholfri.

Neutriherbs produkter är ej djurtestade.

Innehåll: 50ml

Ingredienser:

AQUA, GLYCERIN, GOLD LEAF(24 KARAT), BETAINE, PHENOXYETHANOL,ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, HAMAMELIS VIRGINANA EXTRACT, GRAPE SEED OIL PEG-8 ESTERS, 3-o-ETHYL ASCORBIC ACID(VITAMIN C), PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM, ROSA MOSCHATA SEED OIL , SODIUM HYALURONATE(HYALURONIC ACID)


Item ID:
NHSM-007


Superskön på huden och visst återfuktar den :-)

Riktigt härlig mist! Doftar gott, men hade önskat mjukare spray.

Älskar den! Jag har oljig hy så jag har problem med att hitta en ansiktsmist som ger en dewy-känsla men ändå inte låter mig bli glansig. Luktar underbart!
Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Incl vat

Categories
Information